Könyvjelzők

Star Wars: Empire at War

Alternatív nevek: Star Wars: Empire at War

Star Wars: Empire at War játék, amelyben az események fordulnak elő, mint a hely, úgy a földön is. Ez a játék egy stratégiai számítógépes játék, a történet áll össze egy egyedi Star Wars trilógia.

A játék csak két játék mód: kampány mód és a Galaktikus Conquest. Mindkét módszernek megvannak a maga jellemzői:

1. Kampány módban. Van egy klasszikus történet RTS.

2.. Mode Galactic Conquest. Ebben az üzemmódban a globális stratégia és taktikai csaták és valós időben.

Játék Star Wars: Empire at War lehet letölteni csak felnőtt játékosok. A kiskorú felhasználók számára, hogy a játék le van zárva. Letöltés

Star Wars: Empire at War megvan a lehetőség és minden egyéb telek amit felajánl ezt a képességet. Például ez lehet tenni a torrent.

Van egy csábító lehetőséget, a megtekintéséhez a játék

Star Wars: Empire at War videó. Ezt meg lehet tenni a játék hivatalos honlapján, vagy a YouTube-on. A videó azt mutatja, alapvető információkat a játék, leírja a misszió, játékmódok és még sok más.

Játék Star Wars: Empire at War sokkal érdekesebb mód Galactic Conquest. Ez az üzemmód van osztva több részre

1. Stratégiai rész. Itt meg kell építeni nagy épületek, a flotta és a vezető csapatok a stratégiai térkép. A játék során is kutatásokat végeznek, és kitalálni az új technológiák, az új hajókat, és új fegyvereket. Számos technológiai szinten. Rebels ebben a játékban nem alakítják ki saját technológiát, és vegye el a császáriak minden kifejlesztett technológia, amely egyre fő lázadók.

2.. Formation rész. Taktikai csaták, folyamatosan osztva tér és a bolygók. Ezek fordulnak elő valós időben. A tér csaták folyamatosan tartalmazza a korlátozott számú hajót. A játékban az új hajókat hívtak erősítést. Amellett, hogy a harci állomás, a védekező fél, hogy kiegészítő radarok. Szintén jelen van az akkumulátor bolygók. Attól függően, hogy a méret a hajó a következők érintett területek: fegyver, pajzs generátorok, motorok, páncél és hangár.

Star Wars: Empire at War fegyverek többféle:

1. Távolsági fegyvereket.

2.. Közelharci fegyverrel.

Attól függően, hogy a helyzet, akkor egy bizonyos típusú fegyver.

A játék Star Wars: Empire at War, játszhat különböző karakter a Star Wars. Legtöbbjük részt vehetnek a térben csaták, és más karakterek csak a szárazföldi harcokban. Vannak olyan karakterek, kapsz bónuszokat, de nem vesz részt a harcokban.

Lehet aktívan mozogni a csatatéren, elfog épületek és speciális képességeit, de nem tud lőni.

A szárazföldi csatákat vívott fénykardot, és aktívan használja az Erőt.

Is jelen vannak amellett, hogy a karakter a játékban, és támogatja névtelen karakter, ami akkor bérel egy játékos. Ezek úgynevezett fejvadászok, ügynökök, csempészek, és így tovább.

SW európai elfogatóparancsot játék az igazi ínyencek a Star Wars!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more