Könyvjelzők

Star Wars: The Force Unleashed 2

Alternatív nevek: Star Wars: The Force Unleashed 2

Játék Star Wars: The Force Unleashed 2 - egy igazi multi-platform shooter (Xbox 360, PS3, Nintendo Wii, PS2, PSP, Nintendo DS, PC), amely nem hagyja közömbösen olyan játékos lelkes fikció a lenyűgöző története, izgalmas kalandokat és a titokzatos titok. Ez a videó játék mutatták be a híres amerikai színész és producer Samuel Leroy Jackson 2009 végén a Spike Video Game Awards-on. Fejlesztő és kiadó ez a játék LucasArts Entertainment Company, a lokalizavala Oroszországban ismert cég 1C-SoftKlab. Az orosz változat a játék neve Star Wars: Unleashed-Teljesítmény 2.

Események a játékban zajlik a harmadik és a negyedik epizód a Star Wars.

A főszereplő felébred valamiféle labor a bolygón Kamino. Ismert, hogy az összes Lord Vader határozottan sürgeti a hős, hogy ő nem egy ember, hanem csak kísérleti klón, létre csak azért, hogy ő teljesítette az lesz a császár. Azonban a hős megmenekül a börtönből, mert nem hisznek a történet Lord Vader.

Így kezdődik a történet a The Force Unleashed 2. Ez az, amit majd látni, ha megy a hivatalos honlapján a játék, és úgy dönt, hogy töltse le a Star Wars: The Force Unleashed 2. Telepítse a saját PC-játék, és kezdj el játszani, megtudhatja a következő karaktereket:

• Darth Vader,

• főhős - Starkiller,

• Juno Eclipse - szeretett a főszereplője, az egyik a parancsnokok a szövetség és a kapitány a hajó "megváltás";

• Baron Tarko - kereskedő rabszolgák, kaszinó tulajdonos, aki egyben parancsnoka az egység található a bolygón Cato Neimoidian;

• Általános Kota - Jedi mester.

Ahogyan az előző részben, itt a karakterek fegyverek és a hatalom. Tehát két fénykardot Starkiller, és ezeknek a tulajdonságai kard függ a színe a kristály. Ezen kívül a játékos erőszakhoz. Képes-e a karakter jelenik meg attól függően, hogy hogyan adja át ez a játék, vagy javíthatja a pontokat, hogy kapnak a gyilkos az ellenfelek. Combat készség is növekszik ezeket a pontokat. A játék Star Wars Force 2 Anlished megjelent hősök új képességek

1. Insanity - fellépése annak a ténynek köszönhető, hogy az ellenség kezd el öngyilkosságot, vagy indítsa el segíti a játékos maga.

2.. Riot erők - fellépése annak a ténynek köszönhető, hogy a rövid távú növeli károsodás és erő, amely Stapkiller.

Ha még nem döntött arról, hogy letölteni ezt a játékot, akkor tanácsos kérés Online Star Wars: The Force Unleashed 2 videó. Ismerkedik ilyen, vagy más videojáték The Force Unleashed 2, akkor jobban érti-e vagy sem pazarolja az időt, ebben a játékban.

És ez (a játék), nagyon jó. Végül is két teljesen ellentétes vége: a végső vágás-jelenet attól függ, hogy milyen - világos vagy sötét - oldalán választja ki a főszereplő. Annak érdekében, hogy a cselszövés, és hagyja, hogy egy ismeretlen befejezés, nem fogjuk nyilvánosságra hozni a tartalmát ezeknek befejezés itt. Szerezd meg a Star Wars: The Force Unleashed 2 játék, és ez a választás a saját szemével! És hagyja, hogy az egész játék általában, majd egy kellemes meglepetésem.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more