Könyvjelzők

A túlélés állapota

Alternatív nevek: A túlélés állapota

Svv Survival PC-n - az apokalipszis utáni ok nem feladni

Nem banális stratégia a poszt-apokalipszis túlélési állapotának világában. Itt az emberek elvesztették a reményt és a hitet. A túlélés egyre nehezebb. Az erőforrások szűkösek. Nem világos, mit kell tenni. Új, erős és független vezetőre van szükségük, aki tudja, mit és hogyan kell csinálni. Próbálja ki magát megmentőként és menekültügyi parancsnokként. Építsd és fejlessd azt. Fedezze fel a közeli területeket, fedezze fel újait, keresse a túlélőket és a harc ellenségeit. Ez a világ nyitva áll neked. Itt minden lehetséges. A legfontosabb dolog, amit emlékezzünk, a gyengeségek nem ide tartoznak. Csak az erős fog nyerni és túlélni. Normál természetes szelekció.

: A túlélés állapota - a játék kezdete

A poszt-apokalipszis története, furcsa módon, a Halloween kezdetén kezdődött. A világ nem volt erre kész. A zombik inváziója megváltoztatott minket. Az emberek egyesülni kezdtek a közösségekben és védett városokat építettek. A világ nem lesz ugyanaz. De egyébként túl fogjuk élni.

A túlélők kis csoportja költözött a városban. Egy kutya fut fel hozzájuk, és ugat. Úgy tűnik, akar mondani valamit. Valójában, több zombik előtt támadta meg a lányt, és tökéletesen megbirkózott velük a segítséged nélkül. De nem olyan egyszerű. Még mindig vannak halottak előttük. Egyesítjük az erőket és megpróbálunk harcolni. A karaktered fegyverrel, Maddy lány a számszeríjjal. Túl sok a halott ember, használja a karakter készségét és telepítsen egy tornyot - egy automatikus nagy kaliberű géppuska, amely tökéletesen megbirkózik a zombikkal. A géppuska nagyon hangosan lő és egyre több szörnyet vonz, használja Maddy "hangos gránát" képességét. Maddy felhívja a csoportot, hogy kövesse őt menhelyére, mert nem messze van ettől a helytől, és ott menedéket vehetsz igénybe. Más túlélők találkoznak a menedéknél. Nem nagyon örülnek az érkezésednek. De ahhoz, hogy túlélje, meg kell egyesülnie, és nincs elég dolgozó kéz, maradj. Különösen azért, mert segítettél Maddy-nek, ők fognak gondozni.

Itt kezdődik a játékkal kapcsolatos ismerete. A menedék kicsi, de a kezedben otthonossá és védetté teszi. Először is, a csapatad éhes, és etetni kell. Építsen egy farmot zöldségtermesztéshez. A jobb alsó sarokban kattintson az épület menüre, majd a gazdaságra, majd kiválasztjuk az építkezés és az építkezés helyét - ez egyszerű. Ezután szükségünk van egy fára a védekező építmények építéséhez. Megyünk az építési menübe, és kiválasztunk egy faraktárt. Nem mindenkinek tetszik, hogy úgy dönt, hogy a táborukban telepedik le, de együtt biztonságosabb.

Egy helikopter lezuhant a tábor közelében, ellenőriznie kell, talán valaki túlélt. A táborban élő emberek nem nagyon aggódnak a biztonság miatt, és egyszerűen csak megpróbálják elpusztítani a halottakat, bár azt javasolták, hogy tegyen átgondolt intézkedéseket, hogy ne legyen veszteség. Túl sok halott és az élő visszavonul a falak fölé. A veszteségek helyreállítása érdekében laktanyakat építünk és új harcosokat kiképezünk. Időközben a hősök és a megmentett Maddy a falon kívüli válogatott tárgyról dönt, hogy elpusztítsák a halottak egyik főnökét, amely nélkül a zombik könnyebben ölhetnek meg. A csata azon a helyen zajlik, ahol irányíthatja a karaktereket, kihasználhatja képességeiket és elpusztítja a támadókat. Amint az ellenség életvonala nullára esik, nyersz. Vigye vissza a jutalmat a falra.

Miután foglalkoztak a helikopter szörnyeivel, kibővítjük a menhely területét. A helikopter súlyosan sérült, a radar nem működik. A javításhoz laboratóriumra van szükség. Ehhez növelje a menedéket és fedezze fel a közeli területeket - mentse meg a túlélőket és tisztítsa meg a zombik utcáit. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy ismét kibővítsük erődünket és laboratóriumot nyissunk. Dr. Yamazaki, aki kész együttműködni veled, kijön belőle. Elősegíti a helikopter radarjának helyreállítását, segítségével lehetővé válik a túlélők jeleinek észlelése. Ezen a véget ér a Túlélési Állam játék prológjának első része. A többi rajtad múlik.

Svv Survival letöltés - az utazás kezdete

Kövesse a linket, és telepítse a BlueStacks alkalmazást - az emulátor androidra, rajta keresztül fogjuk játszani a játékot. Az emulátor telepítése után írja be a gmail-adatait, keresse meg a játékot a Google Playen (mindez az emulátoron belül történik), töltse le és játssza le a PC-n a State of Survival játékot. A játék során az alábbiakkal foglalkozol:

 • menedéket fejleszt
 • házba
 • azonosítson új technológiákat
 • harcosok felvétele védelem céljából
 • az erőforrások kinyerésére
 • menti meg a túlélőket
 • terület kiterjesztése
 • feltárja a közeli menhelyeket
 • elpusztítani a zombik
 • harc a főnökökkel
 • szivattyúzott át a hősök

Mint láthatja, a túlélési állam nemcsak a stratégiát, hanem az RPG-ket és a csatákat, a harcokat és az építőiparot és még sok minden mást is ötvöz. Ha rajongója vagy a poszt-apokaliptikus játékoknak, akkor töltse le és telepítse.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more