Könyvjelzők

State of Decay

Alternatív nevek: State of Decay

Game State of Decay egy teljesen új projektet. A hivatalos kiadás fogja látni mindenki játékosok hamarosan - november 29-én. Először játszott a program lesz a Steam, ahogy korábban is kijelentette költsége a játék lesz 6.99 dollár. Alkotók a játék ígéret bemutatni valami túl. Valami, ami lehetne előállítani csak a fantázia. Ez a játék lesz egy áldás azoknak a játékosoknak, akik szeretik a történeteket zombik, és csak az ő élete nem ingyenes online játékok.

Cselekvési State of Decay interneten történik a világban, miután a világ vége. Visszatérése után az anya minden zombi világ szoktuk látni őt, eltűnt. Az emberiség már szinte teljesen eltűnt. A földön csak néhány szerencsés túlélők, köztük a karaktered. A vállán azon szerencsések már szerepel a hihetetlen felelősség, mert meg kell menteni a világot, és hozd vissza a korábbi életét.

Őszintén szólva, ez a játék nem a gyenge a szíve. Itt van, hogy túlélje, és ez az idő. Mivel a fejlesztők a projekt, most a játék State of Decay lesz sokkal nehezebb, így a játék önmagában is hihetetlenül izgalmas és érdekes. Címzett minden játékos rendelkezésre álló rengeteg küldetés és a küldetések a túlélésért, akkor kap egy csomó eredmények, és az Ön rendelkezésére a legkülönbözőbb fegyvereket.

Mivel ez egy online játék, ennek megfelelően, akkor már sejtette, hogy az állam Decay regisztráció kötelező folyamat. Meg kell előre telepíteni a programot Steam (ha a játékos rengeteg tapasztalattal, akkor nagy valószínűséggel már ezt a programot a számítógépen), és regisztrálja azt. És csak azután, hogy Ön képes lesz megvenni a játékot, telepítse a számítógépre, és regisztrálja a számla is.

Nem szabad megijeszteni a tény, hogy most a honlapján a játék nincs szó az orosz. Először is, akkor nincs probléma, hogy megértse intuitív, másrészt a regisztrációs folyamat akkor lesz elérhető a Steam orosz felület, így töltse le és telepítse a programot, akkor nem nehéz.

Először játszanak State of Decay, megadhatja a szokásos hitelesítő adatok: felhasználónév, jelszó, e-mail fiókkal.

Ez elég szokatlan világ zombik. Sőt, ez a játék egyfajta áttörést. Ez a játék - állandó vagy megáll verseny a túlélésért. Mi teszi a projekt még varázsa, hogy nincs egy előre megfontolt terv fejlesztők. Az életed a kezedben van. Ne számíts a telek a játék, a siker attól függ, hogy és milyen sikeres lesz a szabadulás terve!

Annak ellenére, hogy addig játszanak State of Decay szabad sikerül, sok játékos, akik már kifejezték azon szándékukat, hogy vásárolni hozzáférést a projekt, hogy tesztelje az összes funkcióját.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more