Könyvjelzők

Staxel

Alternatív nevek:
A

Staxel egy olyan játék, amely első pillantásra sokak számára ismerősnek tűnik. Pixel 3D grafika, a világ nagyon szokatlannak tűnik, minden színes és pozitív. A zene kellemes és nem tolakodó.

Mielőtt Staxellel játszana, keresse fel a karakterszerkesztőt. Válassza ki a főszereplő nemét és megjelenését.

Emellett ki kell választanod a világ méretét, a farm nevét, egyjátékos vagy más online játékosokkal és még néhány paramétert.

Ezután egy kis tréningen kell átesni, ahol megmutatják, hogy mi az, és elkezdődik a játék folyamata.

A cselekmény itt meglehetősen egyszerű, de ott van, ami nem mindig van így az ilyen játékokban.

Szükséged lesz itt:

  • Fedezze fel a hatalmas játékvilágot.
  • Játssz kedvenceddel és gondoskodj róla.
  • Gyűjtsön erőforrásokat a környező területeken.
  • Épületek építése és korszerűsítése.
  • Növénytermesztés az egyszerű ágyásoktól a valódi fákig.
  • Menj horgászni.
  • Rovarfogás hálóval.

És sok más érdekes tevékenység vár rád ebben a játékban. Még a méhek tenyésztését is elkezdheti.

A napló feladatai hozzák a legnagyobb hasznot, nézz be gyakrabban, és kapj tippeket, hogy milyen érdekes dolgokkal hozd a legnagyobb haszonnal pillanatnyilag.

Ne hagyja felügyelet nélkül a házát sem. Lehetősége lesz a belső környezet javítására úgy, hogy a házat tetszés szerint megtölti tárgyakkal.

Jó lenne a ház melletti pázsitot is rendben tartani és felszerelni. Építs rá kisállatházat, padokat és zöldségágyásokat. A varázslatos öntözővíz segít abban, hogy pillanatok alatt termést hozzon. De ez egy nagyon értékes forrás, óvatosan költse el.

A tanya festői helyen, egy nagyon hangulatos kisváros szélén található, barátságos lakókkal, akik szívesen adnak tanácsot vagy feladatot.

A város üzletei és tavernái nagyon hasznosak lesznek a gyártott termékek értékesítéséhez és az építő- és lakberendezési cikkekhez szükséges anyagok vásárlásához.

Mindezt egy hatalmas varázslatos világ veszi körül, amelyet új érdekes helyszínek felfedezésével és ritka erőforrások nagyon hosszú időn keresztüli gyűjtésével fedezhet fel. De légy óvatos a vándorlásban, a világ nem minden lakója barátságos, még szörnyek is vannak, bár elég viccesnek és aranyosnak tűnnek, de jelentős egészségkárosodást okozhatnak.

A játék megváltoztatja az évszakokat, ami sokrétűbbé teszi a játékmenetet. A szezonális ünnepekre tematikus versenyeket és ünnepi rendezvényeket tartanak.

A fejlesztők nem felejtik el időről időre új tartalommal feltölteni a játékot frissítések kiadásával.

Ha unalmasnak találsz egyedül játszani, játssz a barátaiddal, és derítsd ki, ki a legjobb gazda köztetek. Vagy játssz más véletlenszerű játékosokkal, mindig jó új barátokat szerezni.

A

Staxel ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. De lehetősége van megvásárolni ezt a csodálatos játékot a Steam webhelyen vagy a fejlesztők hivatalos webhelyén.

Kezdj el játszani most, hogy átmenetileg letelepedhess egy mesebeli varázslatos világban, kellemes lakókkal és rengeteg szórakoztató szórakozással!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more