Könyvjelzők

Steamcraft

Alternatív nevek: Steamcraft

Steamcraft játék - böngésző lövöldözős gépkocsi gőzgéppel. A játék a steampunk műfajában készült.

Plot játék Steamcraft

Plot két feltalálóról beszél. A 19. század utolsó negyedében, William Howard angol és barátja, James Woutt az Egyesült Királyság fővárosának külterületén lévő egyik étkezőben ivott. A beszélgetés témája érdekes volt: az idő új találmánya - gőzgépek. Az aktív beszélgetés során ötletük volt. Az volt, hogy ha az autókat egy gőzgéppel kombinálják gladiátor harcokkal, akkor valami érdekes. Érdekes lenne, ha valaki létrehozna egy bajnokságot ezekben a csatákban, ami végül nemzetközi lehet. A nemzetközi versenyek a befektetők és a nagyszámú rajongó segítségével pénzt kereshetnek.

. És itt, Howard arra hajlandó, hogy miért ne szervezhessék maguknak a nemzetközi gőzöket a gőzgépek között, és felajánlották ötletüket egy barátnak. Boldogan megállapodott.

lett az 1881-es év. Most William Howard és James Watt ismerte az egész világot, mert ezek voltak a legfontosabbak a nemzetközi gőzhajózási szövetségben. (Rövidítés - FISA). Ez a csoport világszerte ismert volt. A harcok szervezőiből állt, a bírák és kereskedők részlegének tagjai. A gőzhajók bajnokságai nagyon népszerűvé váltak bolygónkon. Szinte minden nagyobb városban egy aréna volt, amelyet gőzhajón harcoltak. Maga az aréna sokkal nagyobb volt, mint a Colosseum nagy amfiteátruma. Olyan arénákat építettek, gyakran a város szélén, vagy általában a városon kívül. Ennek oka az, hogy a csaták résztvevői - valódi fegyverrel rendelkező autók a fedélzeten. Ahhoz, hogy a gőzhajó bajnoka legyen, minden ellenfelet meg kell verni.

World Steamcraft

Ha ebben az eseményben résztvevő szerepét szeretné érezni, győződjön meg róla, hogy az iPlayer Steamcraft-t játszotta honlapunkon. A játékban saját, egyedülálló autót építhet, amely képes repülni vagy lovagolni. Ha nem akarja saját autóját létrehozni, akkor vásárolhat egy autót a boltban. Ebben nem csak egy kész autót vásárolhat, hanem bizonyos alkatrészeket is vásárolhat. Emellett eladhatja a nemkívánatos autóalkatrészeket, hogy pénzt szerezzen, megvásárolja a fő fegyvert, vagy festeni az autót.

A gőzhajók világában találkozunk:

 • Gőzgépek elleni küzdelem
 • Még mezők
 • A különféle gépek és fegyvertípusok
 • Wonderful Graphics
 • Időjárás változások, days
 • Csapatcsaták barátokkal
 • Az Ön szintjének ellenfelei választása
 • Fényes robbanások

Steamcraft játék, amit a honlapunkon is megtehetsz, ehhez több, a Steamcraft regisztrációt is magában foglaló műveletet kell elvégezned. Ehhez több lépést kell végrehajtania:

 • Helyezzen e-mailt az erre a célra kijelölt területen
 • Gondolj egy játék nevére
 • A jelszó használata
 • Egyetért a szabályokkal

A regisztráció után dinamikus és gyors csatákat kezdhetsz véletlenszerűen. Válasszon bármely napszakot, akár éjszakát, akár napot. Létrehozhat saját csapatot, melyet a barátaid belépnek, hogy egyesüljenek a versenytársakkal szemben. A csatában szétszerelje az ellenséget a részletekre, elrettentheti ellenfelei kerékét, motorháztetőjét vagy a fő fegyvert. A kritikus károk segítségével lehetőség nyílik az ellenfél befejezésére!

. Találkozzon az ellenségekkel a gőzgépekben!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more