Könyvjelzők

Steam World Build

Alternatív nevek:
A

SteamWorld Build egy izgalmas gazdasági stratégiai játék városi szimulációs elemekkel. Nagyon színes, gyönyörű, rajzfilm stílusú 3D-s grafika tetszeni fog a játékosoknak. A zene szórakoztató, a karakterek humorral szólalnak meg.

Ebben a játékban egy kis település polgármestere leszel. Lakói gőzhajóknak nevezik magukat. A település alatt egy elhagyott bánya található, ahol a legendák szerint sok hasznos dolog található.

A SteamWorld Build játékot csak egy rövid oktatóprogram elvégzése után kezdheti el. Ez gyorsan megtanítja Önnek, hogyan kommunikáljon a játék felületével. Könnyű lesz játszani az egérrel és a billentyűzettel vagy a választott kontrollerrel.

Ezután sok dolgod lesz:

  • Bővítse városát a lakosság növekedésével
  • Fedezze fel a bányát, és találjon hasznot rejtett technológiáinak
  • Áss bele a bányába a még több felfedezésért
  • A bányászok védelme és a falak időben történő megerősítése

A játék során az a fő feladat, hogy a steambotoknak ne kelljen semmi, és a város bővüljön. Eleinte elég könnyű lesz. A bánya feltárása során nyert új technológiák lehetővé teszik a szükséges növekvő település felépítését. De nem minden olyan rózsás, ahogy mélyül, több erőfeszítést kell fordítani a falak megerősítésére, különben összeomlások lehetségesek. De nem ez a fő veszély.

Veszélyes lények laknak a talaj mélyén, és vadászni fognak a munkásaidra. Minél jobban behatol a mélybe, annál veszélyesebb lényekkel találkozhatsz ott.

Frissítse a gyártóépületeket, hogy hatékonyabb védelmi eszközöket és fegyvereket készítsen. A belekből nyert technológiák segítenek ebben. Ne felejtsd el intézni a város dolgait, ne csak a bányára fordíts minden figyelmet. Minden lakosnak van lakhatási igénye, élelmezése, a szükséges beszerzésére pedig egyre nagyobb erőfeszítéseket kell tenni, mert a település folyamatosan növekszik. Ahhoz, hogy a lakók jól érezzék magukat, színházakra, kávézókra, sőt vallási épületekre is szükség lesz.

Ne rohanj a bánya elmélyítésével, talán egy ponton jobb lenne megállni, több erőt és erőforrást felhalmozni a további előrelépéshez. Amint mélyebbre hatolsz, gondoskodnod kell a mélység lakói elleni védelemről, és ha ehhez nincs elég erőd, minden rossz véget érhet.

Ahogy fejlődik, új erőforrásokra lesz szüksége, amelyeket nehezebb lesz megszerezni. A láncok megszerzéséhez gyors eszűnek kell lenni.

Öt nehézségi szint van. Ennek köszönhetően mindenki kiválaszthatja a legmegfelelőbbet és kényelmesen játszhat.

Fedezzen fel öt SteamWorld által ihletett térképet, és fedezze fel, milyen titkokat rejtenek.

A

SteamWorld Build ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. A játékot a Steam portálon tudod megvásárolni. A játékot gyakran kedvezményesen értékesítik. Figyelje az árat, ha spórolni szeretne.

Kezdj el játszani most, hogy segíts a gőzhajóknak felépíteni álmaik városát, és felfedezni az ősi bánya titkát!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more