Könyvjelzők

Acél részleg: Normandia 44

Alternatív nevek:

Steel Division Normandy 44 taktikai valós idejű stratégia a számítógépéhez. A grafika jó és elég valósághű. A zenét úgy választják meg, hogy harcias hangulatot teremtsenek, a szinkronizálást a színészek adják.

A játék a második világháború eseményeit írja le. Ez a modern történelem egyik legnagyobb háborúja. Az Ön feladata, hogy felgyorsítsa a szövetséges erők győzelmét, és próbálja meg minimalizálni az áldozatok számát, mert mint tudod, ez a szörnyű háború milliók életét követelte.

Hagyományos feladatok bármely katonai stratégiához:

  • Biztosítsa hadseregét erőforrásokkal járművek gyártásához és gyalogság toborzásához
  • Döntse el, milyen típusú csapatokra és hányra van szüksége a kampányhoz, a túl sok nem mindig jobb
  • Határozza meg a támadás irányát és helyét
  • Vezető csapatok a harcban

A fejlesztők igyekeztek arra koncentrálni, hogy a játék minél valósághűbb legyen. Ez különösen igaz a katonai felszerelésekre és fegyverekre. Minden harci egység kellő részletességgel kerül át a játékvilágba, és még a karakterisztikája is elég pontosan megismétli az eredetit.

Ezeknek a funkcióknak köszönhetően a Steel Division Normandy 44 nagyon érdekes lesz játszani. Személyesen irányíthat csapatokat a második világháború leghíresebb csatáiban.

A játék elindításának legjobb módja az oktatói küldetés teljesítése. Továbbá, miután megértette a menedzsmentet, készen áll a kampányra. Nem lesz könnyű séta, sok bonyolult katonai műveleten kell keresztülmennie. De amikor minden könnyű és egyszerű, akkor érdektelenné válik a játék. Lehetőséged lesz azonban a három nehézségi szint közül bármelyiket választani.

Hat ország hadseregét fogod irányítani, különböző harci stílusokat használva. A gerillaháborútól kezdve az ellenséges állások elleni súlyos támadásokig.

A kampány annak ellenére, hogy nehéz, fejlettebb oktatóanyagként szolgál, mielőtt valódi ellenfelek elleni harcot kezdenénk online.

Megvalósított többjátékos mód. Harcolhatsz egy játékos ellen és egyszerre több ellen is. Hívd meg barátaidat, hogy csatlakozzanak a játékhoz, és derítsd ki, melyikőtök a legjobb stratéga, vagy játssz véletlenszerű ellenfelek ellen.

Sok térkép áll rendelkezésre, amelyek a többjátékos csataterévé válnak. Válaszd ki azt, amelyik jobban tetszik, és játssz.

Győzd le az ellenfeleket a terep, az időjárás és a növényzet segítségével.

Harci zónák kiemelve a kényelem érdekében. Ha a kurzort egy egység fölé viszi, egy vonal jelenik meg körülötte, amely megmutatja, hogy az egység melyik terület sugarában tud működni. Ez az egyszerű mozgástól az ellenséges egység megtámadásáig terjedhet.

Ne feledje, a szilárd védekezés nem mindig a legjobb kiút, és a támadás sem mindig sikeres. Mérlegelje a lehetőségeit, mielőtt cselekedne.

A

Steel Division Normandy 44 ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. Vásárolja meg a játékot a Steam portálon vagy a hivatalos webhelyen.

Kezdj el játszani most, és fejezd be a legvéresebb háborút a lehető legrövidebb időn belül!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more