Könyvjelzők

Steel Legions

Alternatív nevek: Steel Legions

Steel Legions online játék - lenyűgöző thriller hálózat, amely tökéletesen illeszkedik a csapat csaták egyedi stratégiákat az egyes játékosok. Dinamikus multiplayer shooter megkaparintja a figyelmet már az első percben. Most megtudhatod, hogyan kell kezelni a hatalmas futurisztikus autók, upgrade őket, hogy gondolkodjanak a taktikai lépések, hogy megnyerje a csapat gyűlölt ellenség. Összehangolt akció a frakció kellő bizalmat, és az érzés, hogy biztosan poderzhat megbízható szövetségesek, adja izgalom. Kitermelése értékes erőforrásokat és a honfoglalás területek - a jó ösztönzést, hogy minden a legjobb, hogy a teljes a csatatéren. Steel Legions online rendezvényeken fejleszteni egy alternatív valóságban. Kiválasztása a címzettje harcolni fog a halál, Ön ezennel határozza meg az utat az életben ebben a színes és egyben kegyetlen világban.

Van egy lehetőség Steel Legions játszanak telepítése nélkül az ügyfél. De, ha akarod, akkor letölt egy kis kliens méretét. Rendszerkövetelmények a játék különböző szerénység. Főbb paraméterei - operációs rendszer a Windows, a processzor Pentium , a modern böngésző és egy internet-kapcsolat. Azt is kérte, hogy regisztrálják magukat a játékban Steel Legions, amely megnyitja az ajtót, és az ismert univerzumban, ahol a düh telített véres események. Fiók jön létre az alábbiak szerint: A megadott felhasználónév, jelszó átgondolt, állítólag az e-mail címét és születési idejét. Akkor meg kell jelölje, hogy elfogadja a feltételeit az adatvédelmi jelölt projekt Steel Legions regisztráció befejeződött.

Mint már említettük, a játék Steel Legions, ki kell választani egy oldalon. Steel Legions, Pandora Rebels Golden területek és Tundran Warriors постоянноконфликтуютдругсдругом . Empire Phoenix található, a hideg hegyvidéki terepen. Lakói ez a frakció inkább a racionális módon az élet, mert teljesen kényeztetve. És használják őket előre a terv mindenképpen. Pandora is a sorsa a lázadók nem megengedhet magának. Élnek a sivatagban, ahol nincs lehetőség egyáltalán kivonat a természeti erőforrásokat. Azonban képviselői a frakció nyer vissza őket a riválisok, és így tudja tartani felszínen. Teljesen más dolog Golden területek. Minden bőségesen van, és az emberek soha nem fogja tudni az igényeket. Ilyen az élet tette őket kissé lusta és határozatlan, amikor a komoly katonai kérdésekről. Pazarló életet akarnak, és miért változtat semmit, ha a vagyon maga lebeg a kezében. Warriors of Nature - a legsúlyosabb frakció. Ez tette ilyen kedvezőtlen életkörülmények. A gyermekek a természet megtanultak alkalmazkodni a különböző körülmények között, ezért ne félj a nehézségeket. Sőt, csak a szeretet az országot, és hajlandó megtörni minden helyen, aki mer, hogy sértik a tulajdon.

Mivel a játék telek alapja az ellenségeskedés, a béke csak akkor lehet álmodni. A potenciális ellenség frakciók a többi játékos. Ne feledje, hogy minél több földet otvoyuete - így lesz a párt befolyásos a hatalmas virtuális univerzumban. Szintén meg kell harcolni a fosztogatók, akik , és arra törekszenek, hogy elvegye a tulajdon. Lehetőség van arra, hogy nem egy lopni forrásokat. Ne fáradj, ez nem igazán méltányos módon megszerezni a szükséges eszközök. Végül is, ez a háború megfeleljen minden eszközt csak elérni a célunkat. Ne feledje, hogy a vagyon lehetővé teszi számunkra, hogy javítsa a technika, ami a birtokában. Egy erős technika - a siker kulcsa a katonai műveletek. Ne felejtsd el, hogy vigyázzon a megfelelő fegyvereket. Tankok lehet telepíteni a különböző modulok, rendszerek, eszközök, és még a fegyverek.

Érdemes megemlíteni, hogy a játék Steel Legions Ön nem csak részt vesz az örök csaták. Sok olyan osztályok, amelyek kell figyelni, hogy a szabadidejükben. Például a kereskedelemben. A botok van egy piac minden birodalom Marketplace. És egyet fog érteni, nagyon kényelmes.

Játék Steel Legions készített neked sok kellemes meglepetés. Gép-stílusú sci-fi porazhat a képzelet. 3D-s grafika ad egyfajta valóság. És a képesség, hogy alkalmazza a stratégiai készség élvezhető bárki, aki szeretné elérni szédítő eredményeket. Játék a fejlesztők, a cég Splitscreen Studios GmbH, megpróbálták a legjobb, hogy Önnek a maximális élvezetet a játék. Ez csak az maradt hátra, hogy szeretném, ha a játék, a szenvedély és a pozitív hozzáállás!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more