Könyvjelzők

acélemelő

Alternatív nevek:
A

Steelrising egy nagyszerű akció-RPG. Itt hihetetlen minőségű grafikát láthat. A zene nagyon jól megválasztott, a szinkronjáték valósághű.

Az akció egy alternatív valóságban játszódik, ahol a középkor során a mechanika a legmagasabb szintre fejlődött. Résztvevővé kell válnod a franciaországi forradalomban.

16 Lajos király megőrült, és általa irányított automatákkal terrorizálja a város lakosságát. Egy hétköznapi ember nem tud megbirkózni ezekkel a lélektelen mechanikus harcosokkal.

De az egyszerű emberek szerencséjére létrejött egy újfajta automata, az Aegis. Ők azok, akiket neked kell irányítanod, végigjárva az egész Párizst, hogy elpusztítsd a főgonoszt.

A harcok, amelyekben részt veszel, rendkívül látványosak, és a mechanikus főnökök, akikkel a főszereplőnek meg kell küzdenie, bárkiben félelmet kelthetnek.

Csak te döntöd el, hogyan harcolsz:

  • Félelmetes harcos
  • Bátor védő
  • Halálos táncos
  • Elementalist

Minden csataiskolának megvannak a maga erősségei és gyengeségei, játék közben eldöntheted, melyik tetszik a legjobban. A Steelrising játékkal bármelyik harci iskola segítségével elérheti a forradalom győzelmét.

De nem csak a sebesség és az erő dönti el a küzdelem kimenetelét. Legyen okos, használja a környező tárgyakat, hogy jobb pozíciót szerezzen a támadás során, vagy megakadályozza, hogy az ellenség megtámadjon.

A főnökök többsége sokkal erősebb. Semmi esetre se maradjon a helyén sokáig, különben elpusztul. Néha úgy tűnhet, hogy az ellenség túl erős, de mindegyiknek van gyengesége, az Ön feladata, hogy megtalálja őket. Kísérletezzen különböző taktikákkal, és biztosan nyerni fog!

Fedezze fel a felkelő város minden szegletét. Győzd le az ellenségeket, hogy tapasztaltabb harcossá válj, és új készségeket tárj fel, vagy javíts a rendelkezésre állókon. Keressen forrásokat, és tegye még halálosabbá az Aegist jobb fegyverekkel és egyebekkel.

A városban való mozgás olyan, mint a parkour. Nem csak unalmas futni vagy sétálni a térkép egyik pontjáról a másikra. Mozgás közben bármilyen tárgyat használhat az utcán. Végezzen látványos ugrásokat és bukfencet. Használja a talált járműveket, hogy még gyorsabban haladjon. Ugorj fel a kocsikra, és így rövidítsd le az utat.

Bár ami az alternatív univerzumban történik, nagyon különbözik attól, mint nálunk, ennek ellenére történeteink között sok hasonlóság van.

A játék során lehetőséged lesz találkozni és kommunikálni az akkori idők számos történelmi személyiségével. Itt láthatja Robespierre-t, találkozhat Lafayette-tel, és még Marie Antoinette-tel is beszélgethet.

Tudja meg, mi motiválta ezeket az egyéneket bizonyos dolgok megtételére. Fejtsd fel az összeesküvéseket és állítsd meg a gazembert, aki egyedül tartja félelemben az egész országot mechanizmusok segítségével!

Steelrising letöltése ingyen PC-re, sajnos erre nincs lehetőség. A játékot megvásárolhatja a Steam portálon vagy a hivatalos weboldalon.

Kezdj el játszani most, a forradalomnak szüksége van rád!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more