Könyvjelzők

Stellaris

Alternatív nevek:
A

Stellaris az egyik legjelentősebb és legösszetettebb űrstratégia. A játéknak elég jó grafikája van, de nem ez a játékban a fő dolog.

Mielőtt a Stellaris játékkal játszol, ki kell választanod egy versenyt a fejlesztők által javasoltak közül, de lehetőség van saját létrehozására is.

Elég sokáig dolgozhatsz egy verseny létrehozásához. Rengeteg állítható paraméter van, szó szerint minden változtatható.

  • -es méret
  • Megtekintés
  • Silu
  • Karaktervonások

Ez csak a minimális opció a rendelkezésre álló lehetőségek közül. Érdemes robotok versenyében játszani, és nem egy bolygón, hanem egy űrállomáson kezdeni a játékot. Mindennek csak a képzeleted szab határt.

Miután befejezte a verseny létrehozásával kapcsolatos kísérleteket, továbbra is figyelnie kell a címer elkészítésére a heraldikai szabályok szerint, és az űrhajók tervezését ízlése szerint kell kiválasztania.

Ezután már csak meg kell határozni a csillagkártya típusát és méretét, és már játszhat.

A játék legelején az űr egy hatalmas részét fedezheted fel, de később kiderül, hogy nem olyan nagy a csillagrendszerek egész galaxisához képest, időre lesz szükséged mindegyik tanulmányozására. tőlük.

Hogy van-e másik intelligens élet, és hol található, azt később megtudhatja. Ráadásul a leghihetetlenebb fajtából is lehet.

A játékban nem lesz lehetőség unatkozni. Mindent ellenőrizni kell.

  1. Adók beállítása
  2. A tudomány fejlesztése
  3. Fedezzen fel új világokat
  4. A társadalom hangulatának figyelése
  5. Szánjon időt a diplomáciára
  6. Vegyen részt védelmi vagy hódító háborúkban

Ez a lista még korántsem teljes, és csak a felszínét érinti, mit kell tenned a játékban. Sőt, a birodalmad méretének növekedésével egyre több tennivaló lesz, mert előbb-utóbb más civilizációkkal is találkozhatsz a külső határokon. Míg a te területeden egyre több bolygó fog helyet foglalni, ahol sokféle lakos lakik. A kényelem és az egyszerű kezelés érdekében területét szektorokra oszthatja.

Lehetőség lesz szövetségek létrehozására vagy frakciókhoz való csatlakozásra.

Minél tovább játszol, annál nagyobb a kockázata annak, hogy egy agresszív civilizációba vagy ellenséges frakcióba kerülsz. Emiatt fennállhat az általad irányított bolygókon az összes élet rabszolgasorba kerülésének vagy kiirtásának veszélye. Harcolnunk kell, és ez nem is a vágyadon múlik. A háborúk egyre hosszabbak lesznek.

A csata során passzív néző vagy. Nem fogod tudni befolyásolni a folyamatban lévő csatát. Már csak az űrcsaták gyönyörűen megrajzolt animációját kell megnézni, amikor a te és az ellenséges flotta ütéseket cserél. Nem mindenkinek fog tetszeni ez az állapot, különösen azért, mert a flotta katonai erejében az ellenséges flottával szembeni másfélszeres fölény sem garantálja a győzelmet. Valószínűleg ez az egyetlen hátránya a játéknak, ami akkoriban lehetséges, amikor ezt a szöveget olvassa, a fejlesztők már javították frissítések kiadásával.

Minden új játék megy a maga útján, egy teljesen más forgatókönyv, amiből nagyon sok lehet. Ezért még ha valami elromlott is, nem szabad idegesnek lennie. Csak kezdje el újra a játékot.

A Stellaris ingyenes letöltése PC-re, sajnos nem fog működni. A játékot megvásárolhatod a Steam játszótéren vagy a hivatalos oldalon.

Kezdj el játszani most, ebben a játékban az egész galaxis a rendelkezésedre állhat!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more