Könyvjelzők

Storm Online

Alternatív nevek: Storm Online

Game Storm Online: modern grafika és egyedi karakterek.

A

Game Storm Online vonzza a játékosokat fejlett háromdimenziós grafikával. Ez még több akciót és szórakozást ad a játék során. A legpontosabb karakterek és elemek a teljes bemerítés benyomását keltik a folyamatban. A játék a fantázia és az anime témája. És az alkotók képzelete, hogy hová kellett járnia. A helyek és a karakterek feltűnő szépségűek, különösen a főszereplő és az összes társa.

Kezdve játszani a Storm Online játékot, először válassza ki a hősök klánját. Mielőtt három erőteljes irányba járna:

  • Strelok. Az ellenségein lenyomja a nyilak nyílását, és még a legkeményebb harcosok sem fogják ellenállni a támadások sebességének.
  • Koldun. A mágusok mindig szerették a látványos csatákat, és évszázadok óta felhalmozott az őseik bölcsessége. Ma hihetetlenül erős.
  • Voitel. A harcos a kardját felemelte, amíg nem nyer, és nem zúzza meg az utolsó ellenségét.
A

iPlayer Storm Online nem csak egy játék, hanem olyan világ, amelyben saját, egyedi karaktert hozhat létre. A játék során ismételten találkoznak más játékosokkal és azok karaktereivel, így teljes mértékben értékelni fogja a nem szabványos lehetőségeket.

játékjellemző.

Az elsődleges célja az, hogy legyőzze az összes ellenséget, és felszabadítsa a ravasz szellemek által elfoglalt területeket. Ahhoz, hogy megnyerje az erőt, sok munka lesz. Meg kell szivattyúzni a hősét, és javítania kell a jellemzőit. A kezdéshez válassza ki a megfelelő berendezést. Minden egyes szint előtt a készülékek és fegyverek szélesebb választékát nyitja meg. Az ebből eredő elemek javíthatók a kovácsolásban.

További erők adják meg a megfelelő lovat. Önnel együtt csatába megy, így ő is páncélra lesz szüksége. Emelve a szintjét, megfigyelheti a ló látványos változásait és fejlődését. Ugyanez az eredmény jelenik meg a kisállatával. Ő nagyszerű segítő lesz a csatában, és növeli a hős jellemzőit. A szárnyak egy hősnek fognak kinézni, mint egy angyal, de csak a versenytársak nem tudják értékelni a csatában. A felszerelés szárnyai nagy lendületet adnak a karakter jellegzetességeinek, különösen akkor, ha szivattyúzzák őket. Annak érdekében, hogy a hős ne hagyjon ki, társat vehet fel. Ezek szép elfek. Mindenhol követni fogják Önt, megadva erőt és gyógyulást.

feladat és játék.

A

V Storm Online az egész céget játszhatja le. A szintek hatékonyabb átadása és az erős főnökök legyőzése érdekében a legjobb, ha egyesítünk és létrehozunk céheket, vagy csatlakozunk egy meglévőhez. Nagyszerű módja az új barátok megszerzésének. A bal alsó sarokban lévő csevegés segítségével beszélgethet a játékosokkal. A játéknak különböző feladatai vannak:

  • szellemekkel és demonokkal való küzdelem
  • csoport harcol
  • 10.000 nagy harc

Egy másik előny, hogy a Storm Online-nak számos módja van a harcnak. Használhatja az automatikus csatát, t. e. csak megadja a célt, és a bot minden mozgást végrehajt. Vegyük át az összes kezdeményezést magukra, és élvezze a csatát, a gyorsgombok kézi vezérlésével Ez a harcot és izgalmat fogja biztosítani, különösen a csoportos csatákban.

A

V Storm Online regisztráció két kattintással történik. Akkor azonnal merüljön el a játékban. Még a kezdő is könnyen kezelheti az összes képességet, követelményt és helyszínt, köszönhetően a jól átgondolt tippeknek és képzési csatáknak. Minden olyan lépésben, akiknek segítségre van szükségük, a karakterek szívesen elmondják, mi történt velük, és hogyan segíthet nekik. Ezért ne késleltessétek, sietsz, hogy találkozhassatok kalandokkal és gonosz szellemekkel, amíg meg nem fogják az egész világot.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more