Könyvjelzők

Elementális urak

Alternatív nevek: Stormriders

A Elemek Lordjai felújították a legend

-et

Az Elemek Urainak játékát azok számára fejlesztették ki, akik önmagukban szeretnék irányítani az egész játékfolyamatot, teljesen elmerülve a virtuális világban. Ebben a projektben a játékosnak karakterével kell elsajátítania a kongfu harci stílusát, és bátor harcos lesz a jó oldalon, és harcolni kell a gonosz seregekkel és szörnyekkel.

A telek középpontjában a szél és a felhő legendája áll, a játékosnak kiváló lehetősége van arra, hogy részese legyen az ősi legendának, és visszatérjen a varázslatos világba, tele s

izgalmas kaland. Az iPlayerben a harcművészet elemeinek mesterei túlmutatnak az emberi képességek körén, egy karakter olyan kiválóságot érhet el, amelyet a természeti erők engedelmeskednek neki.

A

többjátékos szerepjáték-projekt hihetetlenül színes, jól átgondolt és tervezett, hogy a játékos sok örömöt kapjon ebben a fantasztikus univerzumban.

A Lords of the Elements játékának lehetőségei

A projektben a Lords of Elements regisztrációra van szükség, mint más böngészőjátékokban, hogy ez nagyon egyszerű legyen, e-mail cím formájában kell megadnia, és meg kell gondolni egy jelszót. A regisztráció a közösségi hálózati fiók segítségével is elvégezhető. Miután ez nem nehéz eljárás, a játékos megnyitja a csaták világát, a csodálatos küldetést és a harcot.

A felhasználó választásánál a projektfejlesztők négy karaktert kínálnak, amelyek mindegyikének saját története van, egyedülálló képességei vannak, és a legendában helyezkednek el:

  • Oblako - a hidegvérű harcos neve,
  • Wind - egy hős, jól viselő fegyver és nagy szív birtokosa,
  • Yasinka - a legenda hűséges és hősnője,
  • Az álom csodálatos harcos.

Miután kiválasztotta a karaktert, a játékos kiválasztja szerepét a legendában és a hősnő útjának készségeit és sorsát, amelyben új területeket kell felfedeznie, szabadon szabadítania a városokat a gazemberektől és a vérszomjas szörnyekkel való küzdelmetől függ.

A projekt szerzői maximálisan részt vettek a játékosokban a zajló eseményekben, a játék nagyon dinamikus, benne minden csata a játékos irányítása alatt zajlik, nincsenek unalmas körökre épülő harci stratégiák, így a játékosnak jó reakciót kell hoznia, és gyorsan döntést kell hoznia. Vannak olyan zónák is a projektben, ahol a játékosok egymás között csatákban találkoznak, például egy küldetésben, ahol meg kell tűzni a makákókat. A valódi ellenfelekkel való versenyben meg kell mutatnia az ügyesség minden képességét és képességét.

Még az Elements Lord of projekt legtapasztaltabb szereplőit is nehéz lesz önmagukban játszani, így a fejlesztők biztosítják a csapatjáték funkciót. A felhasználók csatlakozhatnak a céhekhöz, együtt sokkal könnyebb megbirkózni számos támadó ellenséggel. Minél több játékos van a csapatban, annál erősebb, és a csapat további élményeket szerez. A játék barátai nemcsak az ajándékok cseréjére és segítségre van szükségük, hanem a karaktered készségeinek növelésére és gyorsabb fejlesztésére is.

Egy másik nagyszerű tulajdonság a játékban, hogy a játék elhagyása előtt a játékos meditációs módba helyezheti a karaktert. Ebben az állapotban a hős teljesíti a küldetést és felhalmozza a harci élményt, amelyért szellemi pontokat keres. A szellem erõsségének köszönhetõen a különbözõ készségek javíthatók, és itt a támadások és védekezés standard készségei mellett a természeti erõk irányítására is képes.

A karakterfejlesztő rendszert és a játékot a szerzők olyan jól átgondolják, hogy a játékos nem marad közömbös a projektre, és a lenyűgöző speciális effektek és a hangtartalom egy teljes valóságos állapotba kerül.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more