Könyvjelzők

viharlövés

Alternatív nevek:
A

Stormshot egy szokatlan mobilstratégia. A játék jó grafikával, kiváló minőségű hangjátékkal és kellemes zenével rendelkezik.

A játék azzal kezdődik, hogy megérkezel egy titokzatos kincses szigetre. Az első lépés az, hogy letelepedj ott és építs egy alaptábort.

  • Hódíts meg új földeket
  • Frissítse a tábort
  • Találd meg a rejtett kincseket
  • Győzd le az ellenséges seregeket
  • Játssz minijátékokat
  • Források beszerzése

Ezek és sok más feladat lesz a te feladatod ebben a játékban.

A seregek vezetéséhez vezetőkre lesz szükség. E hősök mindegyikének megvan a maga egyedi készségkészlete, amely a vezetése alatt álló összes harcosra érvényes.

A csaták az ellenséges seregekkel és a sziget hatalmas részén élő barbárokkal automatikusan zajlanak. A csata kimenetelét a hősparancsnokod által vezetett harcosok száma és ereje határozza meg.

Soha nem fog belefáradni a Stormshot játékba, jelenleg több mint háromszáz szint van a játékban. Nem kell ugyanazokat a feladatokat újra és újra elvégezni.

A sziget felszínét köd borítja, amely ellenségek hordáit, és mérhetetlen gazdagságokat, valamint ritka tárgyakat rejt magában.

Utazásai során rendszeres időközönként minijátékok formájában kihívás elé állítja Önt, ahol okosnak kell lenned, és meg kell találnod a módját, hogy eltaláld az ellenséget, mielőtt ő is megtenné.

Az ősi tengeri istenek minden egyes megtalált kincse erősebbé teszi csapatait. Minél több ilyen műtárgy kerül a kezedbe, annál könnyebb lesz megbirkózni az ellenségekkel.

Erősítsd meg fellegváradat, különben ha az ellenség elfoglalja, hőseidnek nem lesz hova visszatérniük, és vereséget szenvedsz.

Gondoskodjon az ellenőrzött terület folyamatos bővítéséről. Hiszen egyre több csapat lesz az Ön vezetése alatt, és azok erősebbek lesznek, ami azt jelenti, hogy rengeteg erőforrás lesz a fenntartásukra és az új harcosok toborzására.

Szerezzen barátokat szerte a világon, csevegjen barátokkal, és dolgozzon együtt olyan feladatok megoldásán, ahol egyedül nem tud.

A játék gyakran kap frissítéseket, amelyekben a fejlesztők új szinteket, feladatokat adnak hozzá, és hibákat javítanak.

A játékban napi és heti bejelentkezési jutalmakat kapsz, az ünnepekre pedig lehetőséged lesz különleges eseményeken részt venni és egyedi jutalmakban részesülni.

A játékon belüli boltban lehetőséged lesz aranyat és egyéb értékes erőforrásokat vásárolni pénzért, ami segít gyorsabban elérni a játékban a sikert. A hihetetlenül erős hősök pedig szinte legyőzhetetlenné teszik a seregeidet. De a vásárlás nem kötelező, lehet játszani anélkül is, de a fejlesztők minden bizonnyal örömmel fogadják a játékosok anyagi háláját. Az üzlet választéka naponta frissül, és néha nagyon csábító ajánlatok és promóciók vannak.

A

Stormshot ingyenesen letölthető Android rendszeren, közvetlenül az oldalon található hivatkozásra kattintva.

Kezdj el játszani, és légy a varázslatos világ legnagyobb harcosa! Szerezzen hihetetlen erőt és erőt az ősi tárgyaknak köszönhetően!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more