Könyvjelzők

Évszakok története

Alternatív nevek:

Story Of Seasons játék egy mesevilággal, amelyben fel kell szerelned a farmodat. Rajzfilm stílusú grafika, kicsit leegyszerűsítve, de nagyon szép. A hangzás kiváló minőségben készült, a zene kellemes, és idővel nem zavarhatja a játékosokat.

Egy lenyűgöző utazás egy Mineral Town nevű településre vár. Utazásának végső célja van, ez egy farm a város közelében, amelyet nagyapjától örökölt. A főszereplő gyerekkora óta nem járt ezeken a részeken, menj el vele, és tudd meg, mennyit változott minden.

A farm hosszú ideje üresen áll. Az idős nagypapának láthatóan nem volt ereje mindent jó állapotban tartani, ezért tönkrement.

Sok munka vár rád:

  • Fedezze fel a környéket, és találja meg a túlélő eszközt
  • Tisztítsa meg a farm környékét a törmeléktől
  • Felújítsa fel házát, hogy lakhasson benne
  • Gyümölcs- és zöldségtermesztés

Ez egy kis lista azokról a feladatokról, amelyekkel elkezdheti a játékot. De csak azután, hogy befejezte a képzést az egyszerű vezérlők elsajátítására.

A város, amelynek szomszédságában az Ön gazdasága található, nem hiába viseli ezt a nevet. A közelben bányák találhatók, ahol sok hasznos nyersanyagot lehet kitermelni, amelyek jól fognak jönni a farm rendezése során.

A gazdálkodás a játékban nem egészen normális. Még gyümölcsöt és zöldséget is elhelyeznek a menazsériában, valamint az állatállományt, és ez nem csak. A növények valóban úgy néznek ki, mint az igazi állatok. Gondosan vigyázzon rájuk, és a betakarítás tetszeni fog.

Sétáljon a környéken, hogy megtudja, kik a szomszédai. Új barátokat szerezni. Valószínűleg sokat ismertél már gyerekkorodban, amikor meglátogattad nagyapádat. Néha további feladatokat is kaphat tőlük, és vevőt találhat a mezőgazdasági termékekre. Ajándékozzon, hogy barátokat szerezzen.

A

gyártási lánc elég hosszú lehet. A betakarítás csak az első lépés. Továbbá mindezt hasznos és értékes tárgyak előállítására lehet felhasználni.

Emellett van hely és főzés. Készítsen ízletes és tápláló ételeket betakarított termékekből. Találjon ki új recepteket, és keressen még többet az eladásokkal.

Ha belefáradt a tanyasi dolgokba, pihenhet horgászni. Menjen a tóhoz és pihenjen, miközben halat szerez, amely nem lesz felesleges a háztartásban.

A gyógyulás érdekében lehetősége lesz úszni a helyi meleg forrásban. Ez az eljárás nagyon pozitív hatással lesz a főszereplő jólétére.

A barátság mellett romantikus kapcsolat is kialakulhat. Keress társat a városban, és alapíts családot. Idővel akár gyermekeid is születhetnek.

A romos tanyát alakítsa igazi családi birtokká, amelyre utódai büszkék lesznek. Hogy ez megtörténjen, siess és pihenj, miközben esténként a Story Of Seasons-t játszod.

Story Of Seasons letöltése ingyen PC-re, sajnos erre nincs lehetőség. A játékot megvásárolhatja a Steam platformon vagy a hivatalos weboldalon.

Ha szereted a farmokat, telepítsd azonnal a játékot, és menj el egy hangulatos városba a varázslatos természet közepén!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more