Könyvjelzők

Furcsa brigád

Alternatív nevek: Furcsa brigád

furcsa brigád játék kaland keresőknek.

Studio Rebellion Developments egyidejűleg az alkotója és kiadója, bemutatva új játéktermékét. Csapatjáték Strange Brigade alapja a lövöldözős elemek elemei. Ez egy fantasztikus történeten alapul, amely a kincsvadászokról szól, és minden kapcsolódó körülményt. A fellépés harmadik féltől származik, és a csapat egyidejűleg legfeljebb 4 résztvevő lehet. Játszd a játékot Strange Brigade lesz az ilyen platformokon:

 • PlayStation 4
 • PC
 • Xbox One

Válassza be az ősi átkot.

Az események hősei a brit birodalom fejletlen területeire kerülnek. Ez a múlt század harmincas éveiben következik be, és még a demó is az elmúlt évek moziként van kialakítva. Úgy tűnik, hogy tényleg egy kalandfilmet vagy hírcsatornát néz, ahol az expedíció fontos eseményei dokumentálódnak.

Töltsd le a Strange Brigade-ot 2018-tól, amikor a megjelenését tervezed. Sőt, a vállalat ígéretet tesz mindenkinek, aki a hírét aláírja, hogy a játék napján ingyenes játékmásolatokat küldjön. Azok az emberek, akiknek a vad képzeletét elvezetik abban az időben, amikor a kalandorok egy koherens csapattal mentek az ősi leletekre, örömmel fogják örülni az új játéknak. Minden van, ami izgatja a meghibásodott utazók nyugtalan gondolatait:

 • A vadon élő állatok festett képei
 • Varázslatos romok ékszerekkel
 • Ősi átkok
 • Hieroglyphs
 • elindítása
 • A
 • értelmezés
 • A lázadó múmiák támadásai
 • Színes csaták

Ez valóban megjelenik a cselekményben, és nem lesz más ember kizsákmányolásának tétlen megfigyelője, de magatok is képesek lesznek egy és mindent elérni.

Mikor a régészek felfedezték az ősi sír helyét, ahol egy titokzatos műtárgy el van temetve, amit már évek óta kerestek. Az áthatolhatatlan dzsungel mélységeiben külön szakma gyűlt össze, amelyet különböző szakmák képviselői gyűjtöttek össze, hogy az expedíció a legtermékenyebb legyen. Minden résztvevőnek egyedi ismeretei és készségei vannak, bizonyos eszközök és fegyverek tulajdonosa. Természetesen speciális képzésben részesültek, és kritikus helyzetben együtt tudnak dolgozni, de mindegyikük tehetsége szerint. Bár a csoportban négy résztvevő van, lehet, hogy kevesebbet szeretne. Ha azonban úgy döntesz, hogy egyedül megbirkózhatsz a feladattal, akkor egyedül jársz a bozótba, de a túlélés hatékonysága és esélye jelentősen csökken.

Strange Brigade-tól kezdve játszani fog egy repülést egy léghajón. Amikor megtalálod magad a megfelelő ponton, ejtőernyős leszállással. Ettől kezdve kezdődik a legérdekesebb. Meg kell fedeznie a terület összes rejtett sarkát, keresve a legfőbb titokzatos műtárgyat.

Ősi, hogy elrejtse, nem csak a távoli barlangok egyikébe helyezi, hanem sötét átok védi. Most ő az egyiptomi boszorkánykirálynő által vezetett mitológiai lények hadserege őrzi. Szükséges, hogy átmegy a megengedett vonalon, hogyan emelkedik a halottak serege a porból és a romokból. Elhagyja a hangulatos kriptákat, hogy elpusztítsa az áldozatot, aki úgy döntött, hogy behatol a szentélybe.

B Furcsa brigád, akit múmiákkal, egyiptomi istenségekkel, például Anubisszal és más teremtményekkel találkozol. Várakozás, hogy megújult a horror, amelyben a túlélés. Amikor a világegyetemi katonákkal harcolunk, ne felejtsük el, hogy a küldetés teljesülése csak abban az esetben tekinthető teljesítettnek, ha a végső célját elérik. Keress egy ősi ereklyét, és menj haza vele.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more