Könyvjelzők

Stratégiai parancsnokság: amerikai polgárháború

Alternatív nevek:

Strategic Command: American Civil War A egy másik stratégiai játék a sorozatból. A játék nem a mai napig a legmodernebb grafikával rendelkezik, de a stratégiai játékokban nem ez a fő paraméter.

Ez egy körökre osztott stratégiai játék, de nem nagyon hasonlít a hősökhöz vagy hasonló játékokhoz. Véleményem szerint ehhez a játékhoz a Risk társasjáték áll a legközelebb. A játék grafikája leginkább olyan, mint a társasjátékok.

Az akció az Amerikai Egyesült Államokban zajló polgárháború idején játszódik. Ez a nagyhatalom életének egyik legfontosabb történelmi pillanata, ebben az időszakban fektették le az alapjait annak, amivé az ország a következő években vált.

A játékban te leszel:

  • Katonák toborzása
  • Vezessen seregeket csaták közben
  • Hajók építése és kezelése
  • Használjon diplomáciát különféle problémák megoldásához

Ez egy rövid lista a tennivalókról ebben a játékban.

Miután elkezdett játszani a Strategic Command: American Civil War játékkal, a számítógép megteszi az első lépést, majd Ön váltakozik.

Az ellenség intelligencia szintje a játékban nagyon magas. Igazi stratégának kell lenned ahhoz, hogy meg tudd ragadni a kezdeményezést és megnyerd a csatát.

A csatatéren minden egységnek külön jelzője van. Kijelölésével láthatja az akciópontok számát, amely meghatározza, hogy egy körben mennyit tud elmozdulni. A játék támadása nem túl jól animált, de ez nem probléma, nem lesz nehéz meghatározni, hogy ki nyer.

Minden új átjárónál a csapatok véletlenszerűen kerülnek bevetésre, ezért nem lehetnek pontosan ugyanazok a hadjáratok. Minden alkalommal minden másképp megy, és ez nem hagyja, hogy a játék gyorsan megunja. Többször is át lehet menni rajta.

Lejátszhatja a fő történetet, vagy kiválaszthatja a másodlagos, rövidebb kampányokat.

Még ha a fő történetszálat választottad is, ez nem jelenti azt, hogy folyamatosan a teljes frontvonallal kell foglalkoznod. Ha kívánja, a csapatok egy részének irányítását átteheti a számítógépre, és figyelmét csak arra a frontszakaszra összpontosíthatja, amelyik éppen érdekli Önt.

A játékban hosszú ideig

csapat jön létre. Ezenkívül ez a folyamat sok erőforrást igényel. De itt minden harci egység egy egész katonai egység.

Ahogy tapasztalatot szerzel, a harcosaid egyre erősebbek lesznek. Kevésbé válik sebezhetővé az ellenséges támadásokkal szemben, és viszont több sebzést tud majd okozni.

A háború mellett a diplomáciát sem szabad alábecsülni. Egy jól időzített fegyverszünet elegendő időt biztosíthat a hadsereg felkészítéséhez, vagy akár hasznos szövetségesekre is szert tehet.

A játéknak van egy nagyon kényelmes és intuitív szkriptszerkesztője. Ennek az eszköznek köszönhetően bármilyen csatát újraalkothat a történelem bármely időszakából. Vagy akár saját forgatókönyvet is kitalál. A fejlesztők szinte korlátlan lehetőségeket kínálnak.

Strategic Command: American Civil War letöltés ingyenesen PC-re, sajnos nem fog működni. A játékot megvásárolhatja a Steam platformon vagy a fejlesztők hivatalos weboldalán.

Kezdje el a játékot most, és kapjon lehetőséget, hogy részt vegyen korunk legerősebb országának kialakításában!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more