Könyvjelzők

Stratégiai parancsnokság WW2: World at War

Alternatív nevek:

Strategic Command WW2: World at War körökre osztott stratégiai játék, amely a II. A játék grafikája leegyszerűsített, és talán egyesek számára elavultnak tűnik. Lehet váltani a 3D és 2D grafika között, de ez nem igazán befolyásol semmit. A zenei feldolgozás kicsit jobb, de még itt sem a mai mércével minden olyan jó. Bár, mint mindenki tudja, a stratégiai játékokban nem a szép kép és a zenei tartalom a lényeg, hanem minden más rendben van a játékban.

A játék eseményei korunk legnagyobb katonai konfliktusa során játszódnak, a második világháborúról beszélünk. A játék földrajza az egész földkerekséget lefedi. Az Ön hatalmában áll megváltoztatni a történelmet, és még gyorsabbá és meggyőzőbbé tenni a szövetségesek győzelmét. De minden alakulhat egy másik forgatókönyv szerint, aminek eredményeként a gonosz nyeri meg ezt a háborút.

Parancsolhatja a teljes frontot, vagy átadhatja a szövetséges erők egy részének parancsnokságát a számítógépre, és a figyelmet a térkép legérdekesebb részére irányíthatja.

A játékban nem minden a csatatéren dől el, a diplomácia elengedhetetlen. Ennek segítségével új szövetségesekre tehetsz szert, és a reménytelennek tűnő helyzeteket a javadra fordíthatod.

A fő forgatókönyv mellett több kisebb is létezik. Te döntöd el, melyikkel játssz. A seregeid és az ellenség seregei minden alkalommal véletlenszerűen sorakoznak fel, így amikor újra elhaladsz, minden teljesen másképp alakulhat.

A térkép egy részét elrejti a háború ködje, így nem fogsz tudni az ellenfél minden tervéről és akciójáról, ez sokkal érdekesebbé és nehezebbé teszi a játékot. Az ellenség intelligenciája nagyon magas ebben a játékban, ezért nem szabad könnyű sétával számolnia. Gondosan meg kell fontolnia minden lépését, és képesnek kell lennie előre látni a következményeket.

A térképen látható figurák nem csak harci egységek, hanem egész hadseregek, amelyek hatalmas számú harci egységből állnak. Ezért nem lehet gyorsan megtanulni és létrehozni egy ilyen egységet, ez sok időt és erőforrást igényel. Próbálja meg menteni az egységeit, az ellenség nem fogja elszalasztani a lehetőséget, hogy kihasználja a veszteségeit, és előfordulhat, hogy nem lesz ideje új harcosokat szerezni.

Nagyon sokféle csapat van a játékban:

  • Repülés – nehézbombázók, vadászrepülőgépek, sőt híres kamikaze pilóták
  • Flotta különböző hajók és tengeralattjárók
  • Gyalogság minden típusból
  • A tüzérség a modern hadviselés legfontosabb csapattípusa

És sok más egység.

Megnézheti, hogy az egység mennyit tud előrelépni a hatszögekből álló mezőn.

Sok olyan fontos momentum van a játékban, amelyek olyan stratégiai döntéseket igényelnek, amelyek teljesen megváltoztathatják a történelem menetét.

Lehetőség van saját forgatókönyvek létrehozására és akár a játék módosítására is a semmiből. A szerkesztő meglehetősen könnyen használható, és nem igényel különleges készségeket. Akár a történelem más korszakaiból származó konfliktusokat is újrateremthet.

Strategic Command WW2: World at War letöltése ingyenesen PC-re, sajnos nem fog működni. Vásárolja meg a játékot a Steam piactéren vagy a hivatalos weboldalon.

Kezdj el játszani most, hogy elmerülj a történelem legnagyobb csatáiban, és megváltoztasd azok kimenetelét!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more