Könyvjelzők

Strategoria

Alternatív nevek: Strategoriya

Strategoria játék tartják az egyik legjobb stratégia, amely indult az interneten 2013-ban. A játék készítői ígéretet tettek, hogy a műfaj, hogy egy teljesen új szintre a fejlődés. Így az új játék, amely végre elemeket, amelyek egyedi stratégiai műfaj a játékok, hogy előnyösen kombinálható tippeket gazdasági szimulációk. Miatt bizonyos szerkezeti jellemzői a játék valóban tekinthető egyedülálló képviselője a maga nemében. Soha nem kellett szembenézniük ilyesmi. Nyitva az ajtó a középkorban a játékosok a világ minden tájáról az utóbbi időben, az online Strategoria már megállapította, megnyerte az első helyet az összes többi böngészős játékok.

Ez a játék annyi előnye van, hogy lehet beszélni velük hosszú és unalmas. Sokkal könnyebb, hogy saját nyilvántartást a játék, és a tapasztalat magad, hogy mi forog kockán. A játék meg a középkorban. A játékos nem csak próbáljuk ép a tulajdon, hanem rendszeresen végez pusztító razziák a földeket a szomszédok. Meg kell tanulni, hogy az egyensúlyt a gazdasági és katonai oldalán a játék, sőt elismerte Bobble vezethet a rendszer összeomlik.

Mint már említettük, az első ismerős a játék Strategoria is kötelező marad regisztrációs folyamatot.

1. A bal oldalon a fő játék oldalán látható formában engedélyezésére regisztrált felhasználók számára.

2.. A rendszer lehetővé teszi az engedélyezési és a végrehajtás a számla a Facebook.

3. Ha regisztrálsz a társadalmi hálózatok nem akarod, akkor kell, hogy töltse ki a regisztrációs űrlapot, amely lehetővé teszi, hogy a béta tesztelni a játékot.

4.. Kattintson a "Regisztráció" gombra az űrlap a bejelentkezéshez.

5. Mielőtt nyissa meg az űrlapot, ahol a területen az úgynevezett "E-mail", meg kell, hogy jelezze (mint te is lett volna képes kitalálni) címét az e-mail címére.

6. A rendszer hinni tisztaságát a szándékai, de megpróbálhatod a játék Strategoria, meg kell, hogy elfogadja a jelen megállapodást. Mit lehet tenni, ellenőrzi a megfelelő sort.

7. Kattintson a "Register", majd az e-mail kap egy levelet egy linket, hogy aktiválja fiókját.

8. Kattints a linkre és töltse ki a regisztrációs folyamatot.

Invent felhasználónevét és sietni inkább Strategoria játszani. Mert ez a játék, akkor nem kell letölteni további fájlokat, akkor azonnal a regisztráció után játszani a kedvenc böngésző. Fontos tény, az a tény, hogy a játék teljesen ingyenes Strategoriya. Önnek nem kell pénzt költeni vásárolni powerups és nyerj elismerés csak a saját elméje, és taktikai gondolkodásra. Strategoriya a lehető legközelebb, hogy minden valóság, a világ abban az időben. Ez nem egy játék, ez az élet, amit élni érdekes és izgalmas. Siess, hogy csatlakozzanak, és segít a végrehajtása a puccs a játékok világában!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more