Könyvjelzők

StreetCrime

Alternatív nevek: StreetCrime

Nem pihen a babérjain, és az orosz fejlesztők az online játékok. Nem is olyan régen a játék került bemutatásra StreetCrime. Ez a projekt is ismert, hogy a korábbi verziók. Most kifinomultabb, frissítik és fejlesztik. A játék telek halványan emlékeztet az összes korábbi verziót. Akció játék után kerül sor a szörnyű válság sújtotta minden nagyobb maffia család. Ez váltotta ki az elején egy vad harc a szabályozás és hatalmat helyreállítása kis mennyiségű fennmaradó forrásokat.

A StreetCrime Online élénken írja le az eseményeket a későbbi háború között fellépő maffia klánok, ami nem hagy egyetlen élő pálya - csak a káosz és a pusztítás. Város utcáin a veszélyes csapdákat agresszív rendszerváltás, de ez lenne az új vezetők, nem ismerek senkit. Mit tehet ebben az egész helyzetben? Ön képes lesz arra, hogy visszanyerje erejét és, hogy a békét a világon!

Sok játékos észre a hasonlóságot a grafikai design a játék dicsőséges GTA. Elég hízelgő összehasonlítás, nem igaz?

Ez a hagyományos online játék, hanem azért, mert, és akkor már hiszem, hogy a StreetCrime regisztrációs folyamat lesz szükség. A projekt alkalmazkodott az angol nyelvű felhasználói felületet, mert minden játékos nem csak foglalkozni azzal az elvvel, nyomtatványok kitöltése, de könnyen érthető, az alapelveket a játék.

Gombra kattintva a "Play Now. Free Sign Up ", meg lehet kezdeni a regisztrációs folyamatot.

Olvassa el figyelmesen a hint rendszer, és töltse ki a mezőket a sorrendben, akkor elkezd játszani StreetCrime.

Is, mindenki lehet kezdeni a játékot, használt, hogy engedélyezze, hogy az adatok a szociális hálózatok Facebook vagy a Twitter.

Miután belépett a projektet már a fiók megjelenik ötezer dollárt, amely a legjobb forgatókönyv, akkor elég egy pár napig. Szóval, mielőtt teherbe kezdetben feladat -, hogy megtalálják a legmegfelelőbb módja annak, hogy pénzt keresni. Mivel a modern világban, ahol a több van szétszerelve maffia túl kemény, akkor meg kell keresni kell. Mit lehet tenni? Rob, lopni autók, foglalkozik beszerzése, értékesítése gyógyszerek vagy akár megölni. A játékot StreetCrime dinamikusan. Ez egy játék, tele van veszélyekkel és kalandok. Mindez feszült helyzet segít elfelejteni a valós problémák játszani, akkor valóban menekülni, és hagyja magát pihenni.

, Hogy pénzt lehet befektetni a vásárlás ingatlan, autó, szórakozás, biztonsági és egyéb túlzásokat. A gazdagabb leszel, annál nagyobb az esély, hogy lesz a hely, a Keresztapa. De légy óvatos, mert még a keresztapa lehet, hogy rács mögé. Vigyázz a védelem és gondolkodni nyitó saját ügyvédi irodát. És a legérdekesebb dolog játszani StreetCrime ingyenes.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more