Könyvjelzők

Street Legal

Alternatív nevek: Street Legal

Street Legal - a számítógépes játék a műfaj az autó-szimulátor. Development Company, Invictus Games, nézte minden erőfeszítést, hogy hozzon létre nem csak egy autóverseny, és a megtestesült a kívánt gépet, mint a saját. Ez a fő jellemzője ennek a játéknak. Game Street Legal változata az első játék sorozat Street Legal, megjelent a rajongók 2002-ben.

Mint minden számítógépes játék először le kell tölteni. Letöltés Street Legal Akkor látogasson el az oldalon, és amelyek egy speciális programot a számítógépen. Csak most kezd javaslom, hogy olvassa el a felülvizsgálata a játék Street Legal Street Legal és videók megtekintéséhez és screenshotok. Mi lenne, ha ismerik a történetet, és jellemzői a játék.

Csak ebben a játékban lehet érezni magad egy igazi szerelő. Nyilvánvaló, hogy nem volt előnye játékos tudás épületben a kocsiban. De ez nem jelent problémát, mert itt, hogy tanulni fog, nem csak a sok érdekes, de talán az egész belső világ a gépek. Apropó, nem csak a belső, hanem a külső világ a gépek.

A karaktered itt kezdődik a létezéséről az átlagpolgár, még miután egy autó. Mert messzebb megy, hogy a kereskedő, és kap egy autót. Elindítja a játékot a jelenléte, hogy mintegy 20 ezer dollár.

A fő cél a játék, mint egy ördögi kör. Ha végre az autó - változtassa meg a belső részeket, valamint a külső (tyuninguete). Pontosan mit cserélni csak úgy dönt. Ezután részt vesz a versenyben a pénzért, és kap egy pénzdíjat kell. És akkor a kör bezárul, mint keresett pénzt költeni az autó.

Nyilvánvaló, hogy a játék indításakor a kezdeti szintet. Azaz, minden erőfeszítést elérését célozzák a legmagasabb szinten a jövőben végén a játék címében vezetője.

In-Game Street Legal autók összhangban modell a tényleges auto központ. Ez a játék sokkal érdekesebb, mert akkor tudja, az autó márkák.

Munka kész gép két szakaszban:

• Speedway;

• városi utakon.

Speedway - ez az első hely, ahol megpróbálja az autó. Egyenes útszakaszon, amelyen nem fájt.

Városi utak - útszakaszokat, amelyek a faj. Ezek többnyire éjszaka, amikor az utak üresek. De a nap folyamán, mint lehetséges, de bonyolult jelenléte által rengeteg városi gépek. Továbbá, éjjel-nappal, akkor megáll a rendőrség. És te vagy pénzbüntetésre megsértése a sebesség, akár oldhatatlan A jármű.

, De nem kívánja szerezni meredek modellek. Lehetséges a jelenléte egy egyszerű modell, de amely módosítva van, hogy megnyerje a játékot.

Grafika a játék Street Legal van egy normális minőségű a játék. A zenei kíséret formájában mutatják be a sikeres, hogy fenntartsák a hangulat a játék.

Játék utca Lega várja új gépek ínyencek. Siess Street Lega játék letöltés, olyan gyorsan. És ne felejtsük el, hogy hívja meg barátait, hogy a játék még izgalmasabb. Van egy jó hangulat és a játék!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more