Könyvjelzők

Street Legal Racing Redline

Alternatív nevek: Street Legal Racing Redline

Street Legal Racing Redline - egy számítógépes játék. Game Street Legal Racing: Redline autosimulator képviselteti magát a műfajban. Ez a folytatása, a második rész, a játék sorozat Street Legal, megjelent 2003-ban. Ez a kiadás a játék, mint az első verzió, örvendeztette rajongók szerte a világon. Végül is, csak itt el tudod képzelni, hogy egy igazi szerelő. És az autó függ, a tudás a szerkezetük, mind a hazai és külföldi.

A jobb ismerete a játék tanácsot elolvasása után ezt a felülvizsgálatot, és látni Áttekintés Videók játékokat mutatja be az interneten. A potoo, akkor már letölthető Street Legal Racing: Redline. Ehhez a legfontosabb dolog, amit meg kellett le a szükséges szoftvert.

A játékban kapsz, mint egy átlagpolgár. Veszel egy autót egy kereskedő, amelyet választott. Ez az első cash beruházás a kezdő pénzt, kapnak automatikusan. És akkor kezdődik a legfontosabb része a játéknak. Vásárolj tárgyakat a motor vagy az alváz és a változás őket magad. Kiválasztása részek csak tőletek függ. Ezután tyuninguete. A fő cél -, hogy a gyors és látszólag egyedülálló elegáns autó. Minden cserékre kerül sor csak a pénzt, hogy versenyeket nyerni. Elvégre ők nem annyira, és azt is, hogy növeli a szintet.

Játék SLRR képviseletében a drága, mint a képzés és a verseny. Az edzési távolság meg kell próbálni az autót, és akkor megy a versenyeken. Versenyek kerülnek megrendezésre este, mi lenne az utcák üresek voltak. Vannak még délután, de ilyen esetekben a folyamatot nehezebb a teljes utcákon. Szintén nem messze a rendőrség nem deetsya. Ha találkozol velük, akkor nem fut el, nem ad a játék. Ezek finom meg minden. Versenytáv minden új. És ez nem ilyen egyszerű. Minden alkalommal, amikor meg egy új helyet.

In-Game Street Legal Racing: Redline autómárka igazi auto központ. Azok teljes mértékben megfelelnek ezek a gépek. Talán betöltése egyéb járművek helyett már meglévőket.

Játék utca Lega Resing Redline bemutatja három utcai Racing Club, az úgynevezett szinten

• Zöld,

• Kék,

• Red.

Zöld - a kezdeti szakaszban, az első garázs. Eleinte ez a klub, amíg el nem éri az első helyet ebben a klubban.

Blue - már egy vezető klub, hogy esik, hogy megnyerjük a versenyt a leggyengébb lovas a klub.

Red - senior klub. Itt a lehetőség, hogy ajánlatot autóikat. Fontos, megjelenése az autó. Ez olyan, mint halad egy jegyet.

Ön a nyertes, ha ment keresztül mind a három szakaszban. És végül lett a bajnok az utolsó, piros, klub.

Természetesen, ez a játék könnyű lesz azok számára, akik ismerik a valóságot, az épület gépek, megragadja, amit vagy a mutatók. Így játékos nyer gondatlan.

Játék Street Legal 2. készült kiváló minőségű grafika nagy zene.

Szóval siess és légy a legjobb itt, és így tudják, hogy az autóiparban. Siess játék Street Lega Resing Redline letölthető. Sikeres játszani!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more