Könyvjelzők

Stronghold Kingdoms

Alternatív nevek: Stronghold Kingdoms

ÉS Stronghold Kingdoms gras - Game Company Firefly Studios - Fejlesztői híres line játékok Stronghold . Fürdőzés után rengeteg a munka, a fejlesztők létrehoztunk egy nagyon értékes játék, ami kell értékelni, mint a szerelmesek a korábbi verziók, és csak szerelmeseinek jó multiplayer játékok.

ÉS grata online játék Stronghold Kingdoms is, ha a számítógép megfelel a követelményeknek. És gras Stronghold Kingdoms Online van ilyen követelményeket

- Operációs rendszer: XP / Vista / Hét

- Processzor: 1 GHz vagy gyorsabb;

- Memória: 512 MB XP, legalább 1 GB Vista / Hét

- Videó kompatibilis DirectX 9,

- 150 MB szabad merevlemez-terület;

- Csatlakozás az internethez.

A következő szükséges lépés bejegyzés a játékban Stronghold Kingdoms, , ami olyan egyszerű, és érthető, hogy csak néhány percet vesz igénybe. P egistratsiya Stronghold Kingdoms azt jelenti, a következő bemenő adatokat a speciális formája a honlapon a játék:

- E-mail cím,

- Jelszó.

Stronghold Kingdoms Online regisztráció felületek letöltése és telepítése a játékszoftver. A telepítés után, akkor elindíthatja a játékot.

Stronghold Kingdoms online játék , hogy volt egy csomó elődei, de jelentősen megváltozott részeket. Először is, a változás érintette a kereskedelmi szféra játék, amely már sokkal reálisabb. Így a különböző tranzakciókat, az eredmény nem látható azonnal, de egy idő után, hiszen annak végrehajtását. Kereskedelem és a források megosztása most már csak a főváros. Továbbra is gazdasági modell - termelő rendelkezéseket, amelyek szükségesek a növény kertekben, építeni gazdaságok és más létesítmények uchuvstvuyut termelés catering. Miután termelő valamennyi rendelkezését tárolt az istállóban, és a fa-, kő-és egyéb forrás van a raktárakban.

A Stronghold Kingdoms játszani is keres három kártya: a globális térképet a falu és a vár térképet.

ÉS grata a játékban Stronghold Kingdoms Online a globális térkép szükséges, ha szükség van, hogy minden küldetést, vagy megtekintheti két közeli település, falu, ellenséges vagy szövetséges egységek.

A térképen a falu látható minden épületeik, nézni a folyamat az élet a faluban.

Térkép Kastély nézzük meg, hogy erősítse a rész, de nem biztosítanak részesedést a játékos, mi történik. Például, úgy nézel ki, mint egy kastély próbálja megragadni az ellenséges csapatokat, és ha szükséges, változtatni taktika és viselkedése védők.

Minden épület épül különböző ideig - a perc óra. Megjegyzés kutatás segítséget ablak növeli a sebességet az építés, de ehhez szükséges a tapasztalat, hogy a játékos kap magasabb szinten, vagy a befektetés valódi pénzt a játékban.

A játék hat típusú egységekből: főváros n s , parasztok, lándzsás, íjászok, kardos és a katapult. Szorosabb együttműködés csatlakozhat bármelyik frakció. A maximum játékosok száma legfeljebb 40, a céh, és a kommunikáció zajlik akár egy külön fórumot, vagy használja a beépített chat.

ÉS grata Stronghold Kingdoms lesz különösen érdekes, hogy a rajongók az előző része a legendás játék, de nem csak őket, egy játék lesz érdekes. Szerelmeseinek jó játék értékelni fogják az új játék, mert kaptunk egy csomó fejlesztést és a frissítéseket, a játék elérte az új szintet. Egy jól megtervezett grafika a játék lehetővé teszi, hogy élvezze a középkori csaták feltűnő részletességgel.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more