Könyvjelzők

Sudden Attack

Alternatív nevek: Sudden Attack

Játék Sudden Attack - egy multiplayer shooter 1. személy. Sudden Attack egy ingyenes masszívan online játék, de van egy esélyt, hogy vásároljon bónuszokat valódi pénzben.

A Sudden Attack regisztráció bemutatott egy idegen nyelvet, mint az angol. Regisztrálj az oldalon lehet játszani így:

1. Keresse meg a hivatalos honlapján a játék.

2.. A főoldalon az oldalon található egy nagy kört felirattal « Lejátszás » . Kattints rá.

Látni fogja, egy doboz, amelyben meg van írva, hogy nincs meg a számla - az oldalakon az oldalon, és regisztrálni kell. Töltse ki a mezőket, hogy felajánlja.

3. Adja meg a postafiókot.

4.. Ismételje meg egyszer a postaládájába.

5. Ezután válasszuk ki a négyzeteket, hogy elfogadja az összes felhasználói megállapodásokat és szabályokat az oldalon.

6. Nyomja meg a gombot " Fiókja létrehozása » .

Ettől a ponttól kezdve, a felhasználó tartja magát
Sudden Attack Online.

Játék hirtelen támadás szükséges, hogy a számítógép következő minőségben:

Processzor: Pentium 4, 2. 0 Hz-.

RAM ( Memória ) : 512 MB.

VRAM (Video RAM): 64 MB.

Lejátszás Sudden Attack akkor 10 játékmód:

1. Deathmatch. Ebben az üzemmódban a győztes az a csapat, hogy az első pontszámok a pontok számát kell ölni. Ha ez idő alatt, sem a csapat nem szerez a szükséges mennyiségű pontot, akkor nyer, amelyben jelenleg a legtöbb pontot.

2.. Destruction. Egy csapat kiadott egy bombát, amelyet el kell helyezni a megfelelő helyen, és felrobbant. A másik csapat, hogy ne kell csinálni. Ebben a módban a két helyen, ahol be lehet állítani a bombát.

3. Vezérlés. Két csapat kell rögzíteni és ellenőrizni, hogy egy időben, hogy fel van tüntetve az időzítő. A győztes az a csapat, amely a leghosszabb ellenőrzött létesítmény vagy megölni az ellenséges csapat.

4.. Capture-Move. Egy csapatot kell megragadni a tételeket, és helyezzük át őket egy másik területre. A feladat a második csapat megállítani őket. A feladat a küldetés úgy vélte, hogy sikeres, ha mindkét elem kerültek egy másik zónába, vagy az egyik elpusztult, a másik költözött.

5. Különleges események. Ebben a módban a játékosok csak egy bizonyos típusú fegyver. A győztes az a csapat, amely szerzi a legtöbb pontot a gyilkosságokat.

6. Sabotage. Két csapat, hogy elpusztítsák az ellenséges bázist, és elfog semleges bomba.

7. Lam. Egy csapatnak meg kell védenie a másik ellen, a pengés fegyverek. A csapat, amely megtámadja a fegyvert - egy gránátot.

8. Head Hunting. Ez a mód hasonló az elsőhöz, de ebben az esetben meg kell lőni az ellenséget a fejét egyébként golyó nem olvasható ki.

9. Nagy fejek. Ez a mód akkor is hasonló az első, csak akkor, ha megöli az ellenség feje nagyobb, és az, aki lőtt kevesebb.

10. Vampire. Ebben az esetben, az összes játékos választott egyet, és ez lesz a vámpír. Az ő feladata, hogy elpusztítsa a többi játékos, vadász a háta mögött. A feladat hasonló a vadászok, amelyre szükségük van, hogy elpusztítsa a vámpír.

A Sudden Attack fog játszani egy pillanat, ahogyan mód készül minden ízét!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more