Könyvjelzők

Szenvedő

Alternatív nevek: Szenvedő

Játék Szenvedés nagy a zaj készült régen hivatalos születése. Sőt, a fejlesztők is megengedték maguknak, hogy építsen a saját utód rangra legszokatlanabb játék a jövőben. Sajnos, a nagy-set pántok nem érhető el. A játék kiderült, természetesen nem új "divatdiktátor" a szerencsejáték-művészet, de a minőség és érdekes - a tény.

Előre a szenvedés vár húsz hosszú szintjét. Különösen figyelmes játékosok után néhány óra játék veszi észre, hogy a támadások szörnyek (jó, persze, hogy a játék neve szenvedés találkozik szörnyek, akik kétlem) látható egy meghatározott minta. Mi az? Legyen ez a mi kis titkunk, és nem zaspoylerim diagramok, és akkor van esélye, hogy kipróbálják magukat az ellátást. Monsters - a megtestesült a legrosszabb, és ez hátborzongató megerősít minden olyan tartó bemutató The Suffering videó trailer. Sőt, van valami látni. Okos mesterséges intelligencia végre a projektben, így a játék nagyon dinamikus és atipikus. A játékosok poraskinut agya végrehajtása során több küldetést és feladatok.

In The Suffering meg kell játszani a meglehetősen egyszerű fegyverarzenálját. Azonban az illetékes stratégia tökéletesen megbirkózni az ellenség, még a fegyvereket, amit javasolt a fejlesztők. Felemelte a fátyol a rejtély, fogja mondani, hogy az alkotók a projekt során a játékosok több nagy befejezés. Minden attól függ, hogy hogyan kell viselkedni a főszereplő Tork. Áldozat és könyörtelen összeesküvés mániákus vár teljesen különböző befejezés. És ugyanezek a játékosok, akik az egész játékmenet inkább alakot ölteni szörny lesz tanúja szokatlan finálé.

A játék elindult, és meg kell előre szenvedés letölthető. Bizonyára, te egy játékos egy nagy élmény, és akkor el kell fogadnunk, több alkalmas torrent tracker, amely a legjobb játékok korunk. Megy a játék, akkor tanúi a fantasztikus grafikával és nagyszerű hangzás. És akkor a játék során szembe érdekes hatásokat. Animációk szörnyek bemutatott A szenvedés a PC és semmit sem mondani -, hogy sikeres volt.

Külön-külön, egy pár szót, azt mondanám, kezelésével. A fejlesztők mindent megtettek, hogy a játékosok jól érzik magukat, így minden játékos választhat a stílus a játék maga a szeretet. Tárolható bármely szakaszában a játék, a probléma a legtöbb tagja a horror műfaj kínozza sok játékos, de a szenvedést oldották meg egyszer s mindenkorra.

Minden áthaladni küldetést kap extra bónusz. És mi történik körülötted részletesen, hogy segítsen praktikus cam. Összességében, a projekt bebizonyította, hogy nagyon érdemes, azt ajánlom, hogy Ön és barátai - együtt játszani sokkal szórakoztatóbb.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more