Könyvjelzők

Summoners War

Alternatív nevek:
A

Summoners War túlzás nélkül az egyik legjobb tétlen rpg játék. A játék színes rajzfilmes 3D grafikával rendelkezik, kiváló részletességgel, de nem ez különbözteti meg a játékot a hasonlóktól. Alább mindenről sorrendben.

Ebben a játékban görgővé kell válnod, és megidézett szörnyek segítségével küzdj meg kollégáiddal. Nemcsak megidézhetsz szörnyeket, hanem fejlesztheted is képességeiket. Szereljen fel leltárt, és önállóan alakítson harcos osztagokat az adott csatához szükséges elemekből.

Öt elem van a játékban

  1. Tűz
  2. Víz
  3. Szél
  4. Könnyű
  5. Sötétség

Mindegyik elem uralja a másikat, például a víz erősebb a tűznél, a fény erősebb a sötétségnél, és így tovább egy körben. Bizonyos elemekből álló szörnyek kombinálásával fölényt érhetsz az ellenfelekkel szemben.

Amikor elkezded játszani a Summoners Wart, egy sor csatában veszel részt, ahol a fejlesztők megtanítanak mindenre, amit tudnod kell a jó kezdéshez, és megmutatják az alapokat. Így kicsit könnyebb lesz a továbblépés, de a játék elég nehéz, sokat kell majd gondolkodnod és sokat kell tanulnod.

Gyakorlati használatuk mellett a szörnyek egy érdekes gyűjtemény. Ráadásul a gyűjtemény ebben az esetben nem túlzás, hiszen több mint ezer szörny van a játékban! Pontosan ez a legnagyobb szám, ami csak lehet. Évekbe telhet, mire mindenki összejön, és a folyamat meglehetősen izgalmas.

A játékban nem szükséges valódi pénzért vásárolni. Pénzköltés nélkül ugyanazt a sikert éri el, csak több időbe telik. Ezért van értelme valódi pénzt költeni csak azért, hogy megköszönje a fejlesztőknek, ha tetszik a játék, és támogatja a további fejlesztést.

A játék készítői gondoskodtak arról, hogy az újoncok sokáig a játékban maradjanak. Egyszerűen a legkisebb esélye sem lesz unatkozni. Ezt nagyszámú különféle rendezvény segíti elő, nagyon bőkezű nyereményekkel. Jutalmak a játék látogatásáért, különféle promóciók rendszeres megtartása. Gyakori frissítések, rengeteg szép változtatással.

Cseveghetsz barátaiddal, és akár csatákat is vívhatsz a szörnyosztagok között a játékban.

A sziget, ahol a szörnygyűjteményed lesz, ízlésed szerint berendezhető.

A sziget kellős közepén található a Summoner's Tower, amely a főépület.

A szigeten számos küldetés vár rád, főleg oktatási jellegűek. Ezt követően megkezdheti a kazamaták felfedezését.

A gyűjtemény összes szörnye számos egyedi képességgel rendelkezik. A készségek fejlesztésére speciális rúnákat használnak, amelyeket feladatok elvégzésével lehet megszerezni.

  • Három játékos, valós idejű harci raid is jelen van itt.
  • Csaták az arénában más varázslókkal.
  • PVP Battle Island csata.

Emellett lehetőség van csatlakozni egy céhhez, vagy létrehozni sajátot. Fedezze fel a Tartarus labirintusát a céhtagokkal.

A

Summoners War ingyenesen letölthető Androidra, miután az ezen az oldalon található linkre kattintott.

Kezdje el most szörnygyűjteményét! Töltse le a játékot és élvezze a kellemes időtöltést!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more