Könyvjelzők

Sun Haven

Alternatív nevek:
A

Sun Haven az egyik legjobb farmjáték. De ezt a játékot farmnak tekinteni nem teljesen helyes, a játék sokkal érdekesebb. A grafika klasszikus stílusú, minden nagyon szépen megrajzolt, a művészek jó munkát végeztek. A zenei tartalom semmivel sem rosszabb, és tökéletesen kiegészíti a képernyőn láthatót.

Mielőtt a Sun Heaven-nel játszana, talál egy karakterszerkesztőt, amely figyelmet érdemel ebben a játékban. Ön választja ki a főszereplő nemét és megjelenését. És ez a választás nem csak a hősök számára kínált lehetőségek közül való. Minden konfigurálható, a frizura, a bőrszín, az egyenletes megjelenés és a szárnyak megléte bizonyos versenyeken.

Versenyek a negyedik játékban:

  • Emberek
  • Démonok
  • Amari
  • Elementals

Az összes faj képviselői nagyon vonzónak tűnnek, válassz bármelyiket.

Emellett meg kell álmodnia a létrehozott karakternek egy nevet.

A játék azzal kezdődik, hogy a főszereplő egy nagyon szokatlan vonattal a Sun Haven nevű városba tart. A vonat abból a szempontból szokatlan, hogy a vezetővel ellátott mozdony helyett igazi sárkányt használnak. Az utazás során érdekes beszélgetésre kerül sor egy Lynn nevű útitárssal. Elmeséli, hogy a pletykák szerint a város környékén időről időre felbukkannak szörnyek, és ártanak a lakosságnak és magának a városnak. Csendben maradsz, miközben hallgatod a történetét, és választ adsz egy kívánságodra, attól függően, hogy a hősöd milyen státuszú bónuszt kap, amikor megérkezik a helyszínre.

Miután megérkeztél az állomásra, és megcsodálod a csodavonatot, ami elhozta, elmész a számodra kijelölt helyre, hogy házat építs. Útközben légy tanúja a főmágus és a városőrség vezetője közötti beszélgetésnek. Mindketten nagyon aggódónak tűnnek.

Az oldalon, válassza ki, hogy pontosan hol szeretné elhelyezni a lakását, és helyezze el a házát a kiválasztott helyre. Amint bemész, egy Ann nevű vendég meglátogat, és kerti szerszámokat és néhány vetőmagot ad el neked csekély összegért. A jövőben megvásárolhatja a hiányzót a boltjában.

Ezután érdemes a telket kitakarítani és az ágyásokat kirakni. Öntözés és egyéb háztartási munkák.

A játék nem olyan, mint sok farm, nincs szükség arra, hogy folyton ugyanazokat az akciókat váltogassuk. A háztartási teendők a környékbeli kirándulásokkal, érdekes beszélgetésekkel, sőt szörnyekkel vívott csatákkal váltakoznak.

Idővel megkérheti a mérőt, hogy kis díj ellenében javítsa fel a házát, és akár más épületeket is építsen a telkén.

A leltárt átnézve rengeteg helyet fog látni különféle dolgokhoz. És egy készségfa, amelynek négy iránya van. Ön választja ki, melyiket fejleszti. Jobb először a gazdaságra koncentrálni, például minden nap további aranyra és a mozgást felgyorsító készségekre, majd a harci képességek fejlesztésére.

Sok lehetőség van. A közelben számos különböző üzlet található a városban. Idővel akár olyan kisállatot is szerezhet, aki folyamatosan szórakoztat.

A nap éjjel 12-kor ér véget, és ekkor már jobb otthon lenni. Nem jó ötlet olyan utcákon aludni, ahol szörnyek barangolhatnak éjszaka.

A játék többjátékos, így biztosan nem fog unatkozni.

A

Sun Haven ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. A játékot megvásárolhatja a Steam platformon vagy a hivatalos weboldalon.

Kezdj el játszani most, hogy egy színes varázslatos világban találd magad, ahol sok új barátot és szórakoztató szórakozást találhatsz!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more