Könyvjelzők

Sunrise Village: családi farm

Alternatív nevek:

Sunrise Village: Family Farm farmjáték mobil platformokra. Itt kiváló minőségű grafikát, jó hangszínt és szórakoztató zenét talál.

A játékban a nagyapád farmjára mész, hogy segíts neki a farmon. Egy igazi léggömb visz oda.

  • Fedezze fel a falu környékét, ahol a farm található
  • Találkozzon a helyiekkel és végezze el feladataikat
  • Segíts nagyapának a házimunkákban
  • A mezők bővítése és új termékek és termékek gyártásának megalapozása

Íme egy rövid lista azokról a dolgokról, amelyeket a játékban megtehetsz. A cselekmény meglehetősen érdekes, ahogy haladsz előre, egyre több tevékenység és kellemes házimunka vár rád.

A környéket felfedezve sok hasznos dolgot találhatunk, ezek a tanyasi dísztárgyak, építőanyagok és értékes relikviák. Az ilyen túrák során időnként erdőn, bokrokon és egyéb akadályokon kell áthaladnia. A nehézségek leküzdése energiát emészt fel, ami egy idő után feltöltődik. Utazás közben azonban néha találhatsz olyan tárgyakat és gyümölcsöket, amelyek azonnali bónuszt adnak további energia formájában.

Nagyon sok

helyszín van a játékban, és nem kell attól tartanod, hogy hamarosan véget érnek, és utána a játék unalmas lesz. Semmi ilyesmi nem fog megtörténni, a frissítések megjelenésével a játékban új érdekes helyek jelennek meg, ahol hihetetlen kalandok várnak rád.

Minél távolabb haladsz a térképen, annál járhatatlanabb lesz a terep, és több energiára lesz szükség a további előrelépéshez.

Még az utazások között is lesz mit csinálni, mert a gazdaságnak törődésre van szüksége. Az állatokat gondoskodni kell, a mezőket pedig időben kell öntözni.

Idővel a gazdaság egy kis gazdaságból hatalmas vállalkozássá fog nőni, melynek irányítása meglehetősen nehéz feladat lesz. De biztosan megteszed, és ha nem, akkor a nagyapa megmondja, mit csinálj. A farm egy kis falu közelében található, ahol sok érdekes karakter él. Ismerj meg mindenkit, tudd meg, hogyan él. Némelyiküktől további feladatokat is kaphat, amelyek elvégzésével bőkezű jutalmat kaphat.

Jelentkezzen be rendszeresen, és kapjon napi és heti bejelentkezési bónuszokat. Ünnepnapokon vegyen részt tematikus versenyeken exkluzív nyereményekkel. Nagyon szép és ritka dekor elemek vagy egyéb hasznos dolgok lehetnek.

A játékon belüli boltba betekintve lehetőség nyílik egy kis valódi pénz elköltésére, további energiához, boosterekhez és prémium valutához jutni, amivel szinte bármit megvásárolhat a játékban. Egyáltalán nem szükséges ilyen vásárlásokat végrehajtani, és ezek nélkül is sikereket érhet el a játékban, csak egy kicsit tovább tart.

Ha egy kicsit magányosan játszol a Sunrise Village: Family Farm című filmben, akkor van megoldás. A közösségi hálózatok profiljainak összekapcsolásával a játékban megmutathatja barátainak és ismerőseinek elért eredményeit. Ezenkívül a fejlesztők egy kis bónuszokkal kedveskednek Önnek ezért.

Töltse le ingyenesen a

Sunrise Village: Family Farm alkalmazást Android rendszeren az oldalon található hivatkozásra kattintva.

Kezdj el játszani most, hogy bekerülj a varázslatos világba, megismerd lakóit, és segíts vigyázni a nagypapa gazdaságára!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more