Könyvjelzők

Szuperfúzus

Alternatív nevek:

Superfuse A híres Diablo által ihletett akció-RPG-játék. A grafika gyönyörű, klasszikus stílusban úgy néz ki, mint egy képregény életre kelt.

Minden karakter professzionális hangon van, a zene nem hagy nyugodni, és az egész játékot feszültségben tartja.

Ebben a játékban ismét félre kell tenned minden dolgodat egy időre, és el kell kezdened megmenteni a varázslatos világot.

  • Fedezze fel a varázslatos világot, hogy megtalálja az összes rejtett helyet, és gyűjtsön hasznos tárgyakat
  • Öld meg a szörnyeket, akikkel útközben találkozol
  • Frissítse képességeit, és alakítsa karakterét tökéletes harcossá
  • Hívd meg barátaidat a játékba, és utazz velük

Ez az elvégzendő tevékenységek rövidített listája. A Superfuse játék legegyszerűbb módja, ha szán néhány percet, mielőtt elkezdené egy rövid oktatóanyagot. Miután elsajátította a szükséges minimális készségeket, készen áll az utazásra.

A játék világa nem korlátozódik egyetlen bolygóra, utazzon át a galaxison, és szabadítsa meg a csillagrendszereket az őket elfogó szörnyektől.

A játék sokáig elhúzódhat, sok a küldetés. A meglátogatott bolygók mindegyikének megvannak a maga lakói, ellentétben azokkal, amelyekkel korábban találkoztak. Nem mindegyikük barátságos, a legtöbbjük megpróbál együtt vacsorázni a karaktereddel, amint lehetőség adódik. Nem mindegyik szörnyetegnek van fizikai formája, lehetnek szellemek tömegei vagy zselészerű lények, például húsevő csigák rajok.

A harcrendszer nem a legegyszerűbb. Ha találkozol egy ellenséggel, jobb, ha nem tétovázol és támadsz, mielőtt megpróbálnak megenni. A csaták során szerzett tapasztalattal lehetőséged nyílik a hős tulajdonságainak fejlesztésére és új harci technikák elsajátítására. Fokozatosan a karaktered a választott harci stílus tökéletes fegyverévé válik. Ez a játék különbözik a többitől. Nem mindenhol van lehetőség arra, hogy a főszereplőből a lehető legjobban a választott harcstílusnak megfelelő harcost csináljunk.

Végezze el a feladatokat, és kapjon jutalmat érte.

Utazzon egyedül vagy akár 3 másik játékossal együtt PvE

Könnyebb lesz együtt harcolni a gonosszal, de ne számíts könnyű útra, a játék a választott módhoz igazítja az ellenfelek szintjét. Ezért még akkor is, ha egy baráti társasággal játszol, mindannyian meg kell erőltetni az erőt a győzelem eléréséhez.

PvE módban csak akkor lehet játszani, ha stabil internetkapcsolattal rendelkezik. Az AI elleni egyjátékos módban való játékhoz nincs szükség internetkapcsolatra.

Ne felejtse el követni az időt játék közben. Könnyű elragadtatni magát, és mindig szeretne még egy szintet vagy még egy helyet áthaladni.

A játék még mindig fejlesztés alatt áll, figyelje a frissítéseket, és ne hagyja ki az új feladatok, páncélok és fegyverek megjelenését.

Superfuse letöltés ingyen PC-re, sajnos erre nincs lehetőség. A játékot gyakran leárazzák az akciók során. Ha szerencséd van, kis összegért hozzáadhatod a játékkönyvtáradhoz. A játékot megvásárolhatja a speciális Steam portálon vagy a fejlesztők hivatalos webhelyén.

Kezdj el játszani most, és légy egy izgalmas képregény főszereplője!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more