Könyvjelzők

Supremacy 1914

Alternatív nevek: Supremacy 1914

Játék Supremacy 1914 egy ingyenes böngészős játék, ahol a játékosok lesz a feje hatalmas nemzetek Európában veszélyes a századfordulón. A kihívás az, hogy legyen a vitathatatlan vezető high-grade szuverén kontinens diplomáciai úton, vagy egyszerűen csak a nyers erő az ő dicső serege Supremacy 1914 online. Hatásos szövetségek, építeni a gazdaság és előkészíti az ország háború. Vezesd a férfiakat csatába, és vált az uralkodó Európában Supremacy 1914 Online .

Lejátszás előtt Supremacy 1914, győződjön meg róla, hogy a számítógép megfelel a rendszer követelményeinek, mint például: frekvencia processzor - 2 GHz, 1 GB RAM, videokártya - 128 MB. Supremacy 1914 bejegyzés nem kell sok időt és egyszerű:

1. A főoldalon, válassza a "ingyenesen",

2.. Adja meg a felhasználónevet,

3. Adjon meg egy biztonságos jelszót, és ismételd meg,

4.. Adjon meg egy érvényes e-mail,

5. Írja meg születési dátumát,

6. válassza ki a "Register".

Meg fog játszani a játékot Supremacy 1914-ben és fejlesztése taktika és stratégia a mozgó csapatok. A játékosoknak meg kell legyen nagyon óvatos, mert a háború nem mindig adják meg, a hirtelen támadások elég gyakori.

Időtartama egy fordulós Supremacy 1914 Online változik négy-nyolc hét. Játszunk a térképen, hogy hol egység folyamatosan mozog, mint a legtöbb böngészős játékok. Game Supremacy 1914 adja meg a 30 ország és az intelligens számítógép-vezérelt ellenfelek, széles körű korszerűsítési tartomány, kereskedelmi források és a diplomácia! Db Supremacy 1914 Online lépés valós időben a történelmi térképet.

Játék Supremacy 1914 Online Nincs hang, de talán további letöltések játékosai már letölthető néhány zenei fájlok . Ez segít növelni érdeklődését a játék, amikor a Supremacy 1914 játék.

Általában Supremacy 1914 sorban három különböző kategóriába tartozó erőforrások, amelyek szükségesek a túlélés az európai emberek: az élelmiszer-, építőanyag-és az energia. Szerencsére, az összes ilyen források állnak rendelkezésre európai földön. Az elején a hivatali kormányzó, az ország, a vagyon áll majd 12 tartományok. Minden tartomány Supremacy 1914 Online a hangsúly az egyetlen forrás, amely a termelt nagy mennyiségben kell osztani az ország egész területén.

Játék Supremacy 1914 is van gyára. Amennyiben a tartomány már frissített gyári munkások, ő képes előállítani a fejlett fegyvereket technológia függvényében a növény frissítés. Ezek lehetővé teszik a használatát a fejlettebb stratégiák és alapvető fontosságú a további játék során. Termelés a játék Supremacy 1.914 függ a gyár, a szükséges idő a növény, hogy elér egy bizonyos szintet.

Interfész Supremacy 1914 Online nem tökéletes, de néhány hiányosságot lehet távolítani ahhoz, hogy egy kis türelem és a vágy, hogy a játék Supremacy 1914.

Minden a haladást a játékot Supremacy 1914 Online becslése értékelése pontokat, amelyek hozzájárulnak a hős. Számos a helyet keresnek az úton, és ezek a minősítések használatosak megkülönböztetni, hogy a többi játékos, szimbóluma a készségek és tapasztalatok a játék Supremacy 1914 [ _3_] Online .

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more