Könyvjelzők

Supreme Commander

Alternatív nevek: Supreme Commander

Játék Supreme Commander egy számítógépes játék, hogy alakult ki a stratégia műfaj. Intézkedések a játék zajlik valós időben.

Itt belevetette magát a káosz a nap, amikor a világ megszűnt létezni a földön.

Játék Supreme Commander ingyen letölthető az összes oldalak, amelyek ezt a hozzáférést. Supriya Commander letöltheti keresztül torrent.

A Supreme Commander fogsz játszani őszén a Föld Birodalom, amikor minden kezdett uralkodni káosz.

Mielőtt elkezdené játszani, vessen egy pillantást a játék Supreme Commander video. Ez felfedi mindazokat a funkciókat a játék bemutatja a játék frakciók, a fegyverek és a források a játékban Supreme Commander

A számítógépes játék Supreme Commander, három frakció:

1. Cybran - emberek szimbióták. Vezetőjük, akik kitalálták, arra törekszenek, hogy kiadja nekik az állandó támadás és az alárendelés.

2.. Eon - töredéke, amely nem tartozik a földlakók, de célja, hogy segítsen az embereknek, és az ő oldalukon. A verseny lerombolták a háborúzó birodalom. Céljuk az, hogy minden ember vett ideológiájuk. Azok, akik ellenállnak az elutasítás az ideológia és elrendelte, hogy meg kell semmisíteni.

3. OFZ (United Federation of földlakók) - ez egy közös része, amely csak az emberek. Céljuk, hogy egyesítse az embereket aki uralja a Földet. A fegyverek - a tankok, tüzérség és ágyúk. A védekezés ugyanaz, mint most.

Supreme Commander játék, ahol van hat küldetések minden frakció. Azonban minden küldetést is időigényes. A fő cél a játék lényege, hogy elfog a teljes katonai felszereléseket.

SC játék, ahol használni fogja a következő típusú berendezések és haderővédelem

1) Land. Ez magában foglalja: a könnyű és nehéz tartályok, tüzérségi mobil egységek, valamint a cserkészek robopehota, mobil pajzs generátorok.

2) Air - a harci, vadászgépek, bombázók, közlekedés, kém repülőgépek.

3) Víz technika, kétéltűek - tengeralattjárók stratégiai és taktikai, cirkáló, csatahajó, romboló, hajókat hírszerzés és elhárítás.

4) Rögzített készülék, védelem, védelmi létesítményeket, bányák a stratégiai és taktikai rakéták, nagy hatótávolságú tüzérség.

Többféle típusú források a játék Supreme Commander:

1) Matter - olyan erőforrás, amely elengedhetetlen a fejlődéshez.

2) Energia - a forrás, az összeg az, ami nagyon fontos a fejlesztési egységek.

Minden szinten kinyit az új elem, hogy segítsen a karakterek tapasztalatszerzés.

Az egységek is tapasztalatszerzés pontokat pusztulása után az ellenség. Ez a tapasztalat fogja erősíteni a páncélt karaktereket.

A játék is egyedülálló képességekkel, melyek csak bizonyos eredményeket.

A játék Supreme Commander integrált chat, amelynek köszönhetően beszélgethet a többi játékossal.

Képzeld el, az igazi hős a játék, Supreme Commander, és megy a cél. Kövesse a küldetést, kommunikálni barátaival, és csak a jó idő.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more