Könyvjelzők

Survarium

Alternatív nevek: Survarium

Játék Survarium - ingyenes multiplayer first-person shooter, hogy hozza a felhasználók az ismeretlen jövő. Itt találja magát egy zavaros időben járt a világban, miután a környezeti katasztrófa. Indokait ismeretlen. De az eredmények vannak. Rendellenességek előfordulhat, hogy nem tudja, mi történik körülötted az állatok kétségbeesetten támadó ipari komplexumok és egyéb tárgyak viselkednek, mint az őrült, és baromfi növények példátlan hajtás a vastagsága aszfalt és beton. Város körül sűrű gyűrű áthatolhatatlan erdők, amelyek szintén próbálnak bejutni a területére emberi tartózkodásra. Bár a folyamatok hihetetlen sebességgel. A tudósok a pánik, mert senki sem tudja, hogy állítsa le az ilyen káosz. Az ember egyre nehezebb életben maradni a következő anarchia. Mit várnak az emberek, akik estek pánikba, ha tudnak alkalmazkodni az élet egy új környezetben - Tudjon meg mindent tud, kezd játszani Survarium.

Ajtó nyílik egy fantasztikus univerzumban Survarium regisztráció. Létre kell hoznia egy fiókot, majd aktiválja azt kattintva a különleges kapcsolatot, amely az erről küldött levelet az adminisztráció. Töltsd ki a regisztrációs űrlapot kell az alábbi területeken: felhasználó név, e-mail címét (ismételje meg a következő sorban), a jelszót (a megerősítés), az időzónát, a születési dátum, az ország nevét. A kötelezően kitöltendő mezőket csillaggal. De ne legyen lusta, és teljes körű tájékoztatása. A visszaigazolás regisztráció kell venni egy adott területen kódot a kép. És végül kötelező egyetértve a szabályokat a fórum.

Allow Survarium játszanak számítógépes rendszernek meg kell felelni a következő paramétereket: az operációs rendszer a Windows XP/Vista/7/8, DirectX kompatibilis hangkártya, videokártya Nvidia GeForce 8800 512 MB vagy magasabb verziója DirectX 10; processzor átlagos teljesítmény, nem kevesebb, mint 2 GB RAM-mal és egy Internet kapcsolat 64 KB \ s és így tovább. Kell, hogy ellenőrizzék a billentyűzet és az egér.

Egyszer szállítják egy fantasy világban, képes lesz játszani Survarium ingyenes, de a sikerhez szükség van egy bizonyos mennyiségű tudást. Nézzük meg a sorozat tervezési jellemzők Vostok Games. Meg kell adni a választás módja van:

1. PVP (csapatjáték)

2.. PVE (ingyenes játék)

3. Co-op (kooperatív játék).

Alapvetően a játék áll a támadások. Ön végez különböző küldetések, amihez megfelelő felszerelés. Vigyázz tisztességes páncél, nem akarom tönkretenni a munkát. Minden nap lesz, hogy elpusztítsa a bosszantó mutánsok, valamint foglalkozni a versenytársakkal, könyörtelenül megöli őket. Minden lakója az univerzum - vagy nyomorgó csavargók voltak a múltban, a polgárok, a bolygó, vagy kétségbeesett fosztogatók, akik úgy döntöttek, hogy nem volt mit veszíteni, vagy zavaros képviselői egykor hatalmas hadseregek egyedül maradt egy lázadó természetű. És mind keresnek menedéket az új gyilkos világban. A játékosok megtalálja a saját kedves, és vannak csoportosítva közösen keresnek menedéket maguknak. Létrehozott egész tábor. Hogy jól érzik magukat a saját amire szüksége lesz különböző források. Fog termelni nemcsak tárgyak, hanem az élelmiszer-, víz-, gyógyszerek, valamint a harisnya benzin. Sikeresen befejeződött feladat növeli hitelességét. Ezen felül, így pénzt keresni.

Ahhoz, hogy túlélje az Survarium Online , akkor szükség van egy megfelelő harci képzés, megfelelően választott stratégia, a képesség, hogy alkalmazza időben, pontosan és ami a legfontosabb, elérhető gyógyszereket. Növeli az esélyét a készségek és a titkos akcióról. Van egy hám, amely képes arra, hogy a láthatatlan az ellenség. De először meg kell tanulni használni.

Játék Survarium kínál a felhasználó számára, hogy megpróbálja a szerepeket, mint például a Scout, Archer, Hunter tárgyak, Stalker, The Punisher, Bruiser. Válassza ki, mit leginkább szeretnék találkozni, és megy egy emlékezetes kaland. Játék közben fáradhatatlanul Suck hős, növelve a teljesítményt. A legfontosabb paraméterek a következők: az egészség, súly, energia, maszkolás, védelem, szigetelés, az oxigén.

Ön képes alkalmazkodni a szélsőséges körülmények között, és lesz egy hős a modern időkben? Attól függ, hogy a kitartás és erős jellem! Próbálja ki! És lehet, hogy mindig vezeti a Lady Luck!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more