Könyvjelzők

Kard tengerpart legendák

Alternatív nevek: Kard Coast Legends

Sword Coast Legends: a fantázia világában.

Aki elhagyja a szerepjáték fantasy játékot, fényes és dinamikus? Az irányítás rajongói már vártak valami friss megjelenésre, és a Sword Coast Legends játék a sivatagban a tavaszi víz szájává vált.

, mint 19-ben. 10. 2015 játékstúdió n-Space megjelent Windows, Linux és Macintosh, és 2016-ban A Digital Extremes kiadó azt ígéri, hogy kiadja a PlayStation 4 és One Xbox-on, a rajongók már letölthetik a Sword Coast Legends-t, hogy megkezdjék az utazást.

A játéknak sok az azonos irányú játékterméke, de eredeti marad és különleges különbségekkel rendelkezik:

 • Közös kampány
 • Lenyűgöző történet
 • Taktikai harcok
 • Active pause
 • 6 karakterosztály
 • 10 00095 verseny közül választhat közül
 • Dungeon Master mód Egy olyan mód, amely segít létrehozni saját kalandjait, majd ajánlja fel őket a barátaidnak

Egy epikus történet kezdete.

A varázslat világában egyedülálló törvények vannak, és az ember nem érti őket, nem tudja megmagyarázni őket, de csak elfogadható. Mennyi ideig vándorol az ösvény, és miért nincs senki a legrövidebb út a Férriónhoz, senki sem fog válaszolni, de csak vállat vállat vállat, mondván, ez azt jelenti, hogy szükséges.

De itt van, ha úgy döntött, hogy letölti a Sword Coast legendákat, és itt az ideje, hogy megismerkedjen a helyi lakossággal, amelyek között elegendő nomád, gazdálkodó, kegyetlen barbár és kis törzs van. Ezek felett vallásos kultuszok és mindenféle céhek, amelyeket gazdag kormányzati tisztviselők vezetnek.

. A városban 6 osztály és 5 verseny van, mindig készen áll az új verekedésekre. A vezető karakter a zsoldos céhhöz tartozik, amelyet olyan régen alapítottak, hogy még a vének sem emlékeznek erre az időre. Az idő is a pusztítás okává vált, és a céh már nem tűnik olyan erősnek, mint a régi időkben, bár még mindig a kereskedelmi lakókocsikat kísérte, védve a kapzsi banditáktól.

A következő kirándulás után a hősnek és barátainak furcsa álma van, amelyben a démonok megölik őket. Amint felébredtek, az álom valósággá vált, a lakókocsiját ellenségek támadták meg jó felszereléssel és szervezettel. Az erők egyenlőtlenek voltak, és sokan megölték a helyszínen. A céh is égett a földre, és megpróbálod megérteni, hogy mi történik.

A

csaták természetes cselekedetnek számítanak, és az egész játékot lefelé fogják helyezni, és mivel nem lehet őket elkerülni, annak érdekében, hogy jobban összehangolják a csapat tevékenységeit, bármikor használhatja az ideiglenes leállási funkciót.

While Coast-legendák a PC-n, kiválaszthat egy hősöt, de hosszú ideig nem marad egyedül, hogy csatlakozzanak a fegyveres elvtársakhoz. Azt is fel kell szerelni őket, növelni kell a tehetség szintjét, és választania kell a legértékesebbet a következő kampányban. Az Ön cége számos utat, teljes küldetést, harcot, párbeszédet, teljes küldetést folytat, sírokat, katakombákat, romokat, börtönöket és labirintusokat keres. Nagyon informatív lesz a Faerănni útján való utazás és a Luskan part menti emberekkel való bűncselekmény.

A

játékosok maguk választhatják meg, hogyan járjanak el legjobban egy zárt városba, hogy működjenek együtt ezzel a személyrel vagy sem. A küldetések között túl sok érdekes dolog volt, hogy aludjon egy alvó szépséget, hogy vizsgálja meg, vagy elrabolja a csonkot egy fatönkön.

rendszer minimális követelmény

  OS
 • : Windows 7/8 (8. \ T 1) / 10 (csak 64 bites)
 • processzor: Intel Core 2 DUO E6700 @ 2. 66 GHz / AMD Athlon 64 X2 6000 +
 • OP: 4 Gb
 • Térfogat: 11. 5 GB
 • Videokártya: NVidia GeForce 8800GT / AMD Radeon HD 4850 vagy jobb (DirectX 11)
 • Hangkártya: kompatibilis a DirectX
 • készülékkel
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more