Könyvjelzők

A háború szimfóniája: A Nephilim Saga

Alternatív nevek:

Symphony of War: The Nephilim Saga Taktikai körökre osztott stratégia klasszikus stílusban. Játék indie fejlesztőktől. Az alkotók három ember, akiket a Sega korszak játékai ihlettek. A játék grafikája pixeles, a zene a kilencvenes évek játékiparának jegyében jó. Az ilyen játékok fő összetevője nem egy vonzó kép, éppen ellenkezőleg, először nem biztos, hogy tetszik. De néhány percnyi játék után a cselekmény megbocsátja és elfelejti a látványtervezés összes hiányosságát. A játékban osztagokat irányíthatsz, hősöket fejleszthetsz és különféle feladatokat hajthatsz végre.

180 féle egység várja Önt.

Több mint 50 hősosztály:

  • Íjászok
  • Sárkányok
  • Mages

És még sok más, a teljes listát megtudhatja, amikor eljátssza a Symphony of War: The Nephilim Saga-t.

A harcos osztály a játék során fejlődik. Például egy íjász idővel számszeríjász lesz, és még több sebzést okoz, a számszeríjász pedig végül számszeríjból muskétává változik.

A játék során egy hőst látsz a térképen, de ez nem egy magányos utazó, hanem egy egész csapat. Amint közel kerülsz az ellenséghez, aktiválódik a harci mód, amelyben az egységeid megkezdik a csatát az ellenséggel.

A harc automatikusan megtörténik. A csata kimenetelét befolyásolja a seregek száma, az egységek elhelyezkedése a csatatéren.

Emellett lehetőség van előnyre szert tenni a megfelelő hely kiválasztásával a harchoz. Például az íjászok hatékonyabbak az erdőben a fák között vagy a magasban. Befolyásolja a csata kimenetelét és az időjárást, a lovasság jelentősen elveszíti sebességbeli előnyét esőben. Minden apróságot figyelembe kell venned, és a győzelem a tied lesz.

A fő történetvonalon kívül további feladatokat is átvehetsz a megismert karakterektől. A játékban egy hatalmas fantáziavilágot találsz, tele különféle lakókkal.

Lehetőség van gazemberként kampányt játszani.

A játék frissítési rendszere meglehetősen összetett. Alaposan át kell gondolnia, hogy a készségek közül melyiket szeretné fejleszteni. A tapasztalatokat csaták során, vagy varázstárgyak révén szerezhetjük meg.

Három ág van a készségfán

  1. Háborús Akadémia
  2. Taktika és parancs
  3. Kézműves és technológia

Válassza ki, melyik ágat szeretné fejleszteni.

A beállításokban adja meg, hogy a harcosai a csaták során halnak-e meg, vagy miután képesek lesznek felépülni.

Toborozzon új harcosokat aranyért a csaták között. Lehetőség van fejlettebb harcosok felvételére is, de számuk korlátozott.

Itt talál egy jó cselekményt, bár különösebb intrika nélkül. A játék addiktív, könnyen magával ragad.

A kaland és a sok csata során barátság alakulhat ki a párttagok között. Vagy akár romantikus kapcsolatokat. Az ilyen mellékletek jelenléte további lehetőségeket ad a csaták során.

A felszerelés sokat számít. Időben frissítenie kell, amint olyan lehetőséget talál, amely jobb, mint amilyenje van.

A

Symphony of War: The Nephilim Saga ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. A játékot megvásárolhatja a Steam portálon vagy a hivatalos webhelyen.

Ha szereted a 90-es évek klasszikus játékait, nem hagyhatod ki ezt a remekművet! De még ha még soha nem próbáltál ilyen játékokkal játszani, egy próbát megér, nagy valószínűséggel tetszeni fog!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more