Könyvjelzők

sZone Online

Alternatív nevek: A Zóna Online, zónákkal

Game sZone Online: A kizárási zóna visszatért.

A tisztességtelenül elfelejtett stalker téma új életet ad. Az ukrán stúdió GSC-vel folytatott hosszú tárgyalások után, amely először a csernobili zónában szerencsejáték-érdeklődést váltott ki, eredeti történetet adott ki a stalkerekről, az orosz fejlesztők Cybertime cége nem kapott engedélyt a termék eredeti nevének használatára, ezért másként nevezte meg. Azonban a sZone Online játék olyan módon zajlott, amely már klasszikus lett.

Be a többjátékos lövöldözős játék előtt, amelyben a játékos az első személyben dolgozik, de átkapcsolhat harmadik fél nézetére. Kezelnie kell egy bűnös, elbűvölő és titokzatos kirekesztési zónába eső stalker-t, akit szörnyek laknak - olyan állatok, amelyek egy robbanó atomerőmű sugárzása hatására mutáltak.

Nincs telek, és mindenki a fantáziáinak és képességeinek a legjobbja. Ez nem olyan egyszerű, mert alkalmazkodnia kell egy olyan világhoz, ahol nincsenek határozott válaszok, ahol még a tájak is instabilak.

A hős létrehozása.

Játszani kezdeni, hogy veszélyes kalandjaikhoz hős legyen. A megjelenés számos beállítása felismerhető egyediséget ad neki. Ezután el kell döntenie, hogy szeretné-e őshonosnak lenni ezeken a területeken, vagy újonnan érkezett. A különbség nyilvánvaló - az őslakosok, ez az őslakos lakosság, aki nem hagyta el otthonukat az evakuálás során. Az idegenek itt profitálnak, remélve, hogy gazdagodnak a talált tárgyak eladásával.

Ez a választás befolyásolja a készségek és a rendelkezésre álló szakmák listáját, de nem számít a játékmenetnek.

professzor:

 • Katonai: mesterlövész, támadó repülőgép, commandos
 • Vrach
 • Mérnök: 1000-es szerelő
 • Tudós: Theorist
 • Hunter
 • Druid: healer
 • Warrior: Melee Fighter, Defender
 • Szóló: Szent János Wort
 • Izobretatel
 • Kutató: Naturalista

túlélési művészet.

Mikor már van hősed, elkezdheted játszani a sZone Online játékot, felfedezve a területet. A hős vonattal érkezik Liubech városának állomásán. Kezdetben nem tud tovább mozogni, de több befejezett küldetés után továbbad. A Lyubechen kívül beszéljen az NPC-vel, hogy megtudja hasznos információkat és megkapja az első feladatot.

Toy kliens, és részt kell vennie a sZone Online letöltésében. Mi tetszik - szabadon csinálhatod. Ettől a pillanattól kezdődik az igazi szórakozás - a mutánsok támadása, a versenytársakkal való összecsapások, a tárgyak keresése, a rendellenes csapdák közötti manőverezés. Egy teljes meglepetés csokor vár rád, ami csak az emberiség számára idegen világban lehetséges.

A hatékonyabb támadások és a feladatok elvégzése érdekében egyesítsen csoportokban más játékosokkal. De ha mégis sikerül egy ritka műterméket kapnod, ne jöjjenek el idő előtt egy tisztességes jutalomra. A tudósok nagyon szelektívek vásárlásaikban, és nem minden téma készen áll az elfogadásra. Még akkor is, ha az áldozataikban dorolnak, az őrületet és az érdeklődés hiányát ábrázolják, csak azért, hogy eldobják az árat.

Marauderek lesznek, akik ízletesek valaki másnak. Miért kockáztathatja saját bőrét, ha profitálhat azoktól, akik visszatérnek a veszélyzónából, és nem tudnak teljes erővel ellenállni? Ezért olyan fontosak a társak - együtt nem lesz olyan könnyű zsákmány.

A hős képességeinek rendszerében az online zóna a következő fejlesztési irányokat kínálja:

 • Survival - vándoroljon át a területen, és gyűjtsön tárgyakat
 • Support a

  0 szemetet tartalmazó elemek létrehozása

 • Harc - mindent megöl, ami blokkolja az utat.
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more