Könyvjelzők

Tactical Intervention

Alternatív nevek: Tactical Intervention

Tactical Intervention - online játék a műfaj a first-person shooter . Játék Tactical Intervention szerint a rajongók, meglehetősen emlékeztet a jól ismert, népszerű játék Counter-Strike. Ezekkel a szavakkal, akkor valószínűleg már kialakult bizonyos benyomások, és biztos abban, hogy jó.

A játékot Tactical Intervention az eredeti, és nem a béta verzió, mivel az adatok a ponton van csak lehetőség, akkor szeretném már ebben az évben.

Mint minden számítógépes játék nem tud meglenni nélküle engedély lejátszó és hozza létre a fiókot. Más szóval, a Tactical Intervention ellenőrizze először, hogy meg kell győznie, hogy adja meg a világot az örök tüzet. Semmi különös, ami a legfontosabb, adja meg a helyes adatokat:

 • Adjon meg egy érvényes e-mail címet,
 • Adja meg a jelszót, és emlékeznek rá.

Lehet kezdeni játszani Tactical Intervention. Itt üdvözölte a világ katonai csaták. Belépsz az egyik javasolt két csapat - a terroristák és a számláló. Azaz nemez Mérges, megfélemlítő és megsemmisítésének mindent és mindenkit, ami az útjába jellege nemez bátor védelmezője, aki utálja a terroristák, akik megszegik a békét a civilek. Ebben a helyzetben, a választás a tiéd. Most folytassa a pusztítás ezek a gazemberek, és te. Ehhez a koreai cég gyártó megadja a lehetőséget, hogy válasszon olyan kártyát harc. Van még egy utca a félhomályban, ijesztő. De te nem félsz.

Szintén itt nem marad fegyver nélkül, egyszerű fényképezés és erős vereséget. Az itt bemutatott nagy számban, hogy a szem térnek el

 • SMG;
 • Assault puska,
 • Pistols,
 • Sörétes;
 • Sniper puska.

Itt is kapnak a választás a különböző elemek

 • Egyenruha,
 • Előtét;
 • Berendezések;
 • Perks,
 • Gránátokat.

Egyenruha - ruházat biztosított mind a terroristák és a számláló három lehetőség.

Gear - valami, ami egészében véve fontos testtájakat. Továbbá: arc, a szemek, a fülek, a lábak és pisztolytáska.

Berendezések - mindent meg kell - kutya, puska. Továbbá, a fekete piacon, és a gyűjtemény egyéb hasznos dolgok.

Perks - mindenféle extrával a karakter a játékban folyamatban.

Gránátok - az eredmény a gyilkosságok, amelyet négy szakaszban.

Mivel a játék Tactical Intervention online El tudod képzelni, hogy mi ez egy lehetőség, nem harcolni a számítógépes ellenfél, és a karakter által irányított ember. Ön tud játszani, mint egy csapat a barátokkal, bontsa ki a teljes harci jelenetek.

Néhányan talán úgy gondolják, hogy ez csak egy mítosz, de a játék taktikai beavatkozás ingyenes, ami szintén növeli a jövőbeli rajongói a játék.

Koreaiak ígéretet, hogy a játék Tactical Intervention értékelik a grafikus létrehozta ezt a katonai város. Tehát játszani, és próbálja meg a kezét érdemes. A béke helyreállítása érdekében a civilek - regisztrálja. És meghívja egy érdekes harcot, elvtársak. Jó csatát!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more