Könyvjelzők

Taern

Alternatív nevek: Taern

Taern játék egy izgalmas számítógépes játék, amely tele van változatos küldetések. Ez a játék úgy, hogy a dinamikus, multiplayer játék, amely alakult a műfaj RPG.

A játékban találkozik Taern online ezt a taktikai harci rendszer.

Játék Pride Taerna regisztráció csak azok a felhasználók, akik a teljes tizennyolc éves. Itt lehet regisztrálni a játékban Pride Taerna ha válassza ki a

  1. Az Ön e-mail címét.
  2. Egyedülálló jelszót.
  3. A dátum születése.

A játékban lehet játszani Taern kiválasztott osztályban. Néhány ezek közül, hogy tárja fel a felülvizsgálat:

  1. Íjászok - egy osztály, amely tudja, hogyan kell támadni a távolból. Ez súlyos fizikai károsodás. Szintén ez az osztály nagy életerő.
  2. Shaman. Voodoo - általuk használt gyenge emberek a saját hasznukra. Ez az osztály utazik szerte a világon. A Sámán kiszámítja az ellenséget a hosszú sor.
  3. Barbarian - egy osztály, egy erős támadás. Ő nagyon erős közelről. Őt a hatalom rosszabb, mint az összes többi osztály.

Játék Pride Taerna okuet, hogy a festői világot hatalmas sűrű erdők és a festői tavak.

Játék Pride Taerna játszani leszel oldalán az egyik Empires: Chimes vagy Taera.

Chimes Birodalom megtámadta a Birodalom Taera. Ezek égett a helyi tartomány, kirabolták, és elérte a fővárosban a királyi vár Korelamon.

Taernskaya hadsereg úgy döntött, hogy szembenézzen ellenséget büszkeséggel és vezette király Kandel jött csatát. Sajnos, elveszett, és a király elesett a csatában Kandel.

Most már semmi sem tudja megállítani a kegyetlen Birodalom Chimes. Körös-körül a tűz égni kezdett. Szinte az összes meghalt, és azok, akik túlélték gondolkodtunk, hogyan lehet menekülni, hanem továbbra is a csata. Ettől a pillanattól kezdődött a nagy menekülés az óceán.

A játékot Pride Taerna lesz, kezdve a maradványai rokonai. Meg kell vándorolni nagyon hosszú, de kap a városba, ahol menedéket találjanak. De pihenni ott, és akkor nem fog sikerülni. Meg fogja várni egy új csata.

Játék Pride Taerna online akkor először ki kell választani egy karaktert. Miután kiválasztotta a karaktert, akkor lesz az óra háborúban.

Meg kell menteni elvesznek most egy ország, amely egykor egy virágzó gyönyörű vidéken.

Kínál izgalmas körökre osztott csaták. Tudsz harcolni az egyik leghűségesebb asszisztens, vagy egy hatalmas csoportja kétségbeesett katonák.

Itt találkozik egy lenyűgöző történet, és tökéletesen festett díszlet, amely megkülönbözteti ezt a játékot a többi.

A legérdekesebb és a legizgalmasabb dolog az, hogy a karakterek ne csak kövesse, hogy már találtak ki a fejlesztők. Élsz egy valós, valamint az összes karaktert. Van egy választás a játék: hogy a gazember, a bandita és azonnal elérni az összes céljaikat, vagy hogy kövesse az utat a nemes lovag.

Játék Pride Taerna interneten nyert egy hatalmas siker, köszönhetően a játék, karakterek és egyéb funkciók!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more