Könyvjelzők

Vas farka

Alternatív nevek:

A Tails of Iron egy hihetetlen RPG játék a számítógépeden. A grafika itt semmi máshoz nem hasonlítható. Az összes karakter és a díszlet is kézzel rajzolt, ez egy hatalmas munka a művészek részéről. A zenei feldolgozás tökéletesen kiegészíti a játék leírhatatlan atmoszféráját, a szinkronizálást pedig maga Doug Call végezte, akit sok RPG-rajongó ismer.

A Reggie nevű patkánytrónörökös szerepében meg kell küzdened a földjeidet elfoglaló varangy klán kiűzésével.

Ne számíts könnyű győzelemre, minden hiba a főszereplő halálához és vereséghez vezethet a játékban.

A győzelem felé vezető úton sok kihívás vár rád:

  • Fedezze fel a királyságot
  • Változtasd meg Reggie harcmodorát, hogy könnyebben nyerhess
  • Erőforrások gyűjtése és pénzkeresés
  • Keressen tervrajzokat egyedi tárgyakhoz
  • Hozzon létre új fegyvereket és javítsa meg őket időben
  • Végezze el a mellékküldetéseket a tapasztalatszerzés érdekében

A játék elején lehetőséged lesz összegyűjteni egy szövetségesből álló csapatot, akik mind a csatatéren, mind a gyógyító bájitalok és fegyverek megalkotásában segítenek. Lehetőség lesz még egy motoros páncélozott autó építésére is, ami biztosan nem lesz felesleges egy nehéz úton.

Reggie-nek a harc virtuózává kell válnia, különben nem fog megbirkózni a küldetéssel. Te döntöd el, milyen harcos lesz. Fejleszti a szükséges készségeket, hogy olyan stílusban harcolhasson, amelyben a legjobban tud nyerni.

A harcrendszer bonyolult a trükkök, dobások, ugrások és bukfencek hatalmas arzenáljának köszönhetően. Ne állj egy helyben, ha nyerni akarsz, állandóan mozognod kell a csata során.

Az ilyen harcrendszerű csaták látványosan néznek ki, amit nehéz elvárni egy ilyen kézzel rajzolt játéktól.

A játékban nincs könnyű mód, az ellenségek könyörtelenek, és nagyon könnyű veszíteni a kiélezett csatákban.

Ne feledd, nem csak aranyos békák ellen harcolsz, az ellenséges sereg egy része zombikból áll, akiket csak úgy lehet legyőzni, ha komoly sérüléseket okozol rajtuk.

Ne rohanj megküzdeni az ellenséges hadsereg tábornokai főnökeivel, jobb, ha először tapasztalatot gyűjtesz hétköznapi katonák legyőzésével.

A főnökök bárkiben félelmet kelthetnek. Mindegyik egyedi, de mindegyiknek van gyengesége. Gondolkodj és találd meg a módját, hogy legyőzd őket. Csak átütni nem opció.

Ne felejtsen el gyógyító italokat és ételeket készíteni a harci küldetések között. Javítsa meg a felszereléseket és fegyvereket, mielőtt azok teljesen használhatatlanná válnának. Ha elég szerencséje van, hogy megtalálja egy ritka fegyver vagy páncél rajzát, jobb, ha nem késlelteti a gyártását.

Ezenkívül figyelmet kell fordítani az ellenséges seregek által a királyságnak okozott pusztítás helyreállítására.

A Tails of Iron játéka nehezebb lesz, mint amilyennek első pillantásra tűnhet. Itt minden ki van húzva, de emiatt nem szabad félvállról venni a projektet, ez egy komoly játék, és nem egy újabb szórakozás egy estére.

A Tails of Iron ingyenes letöltése PC-re, sajnos nem lehetséges. A játékot megvásárolhatja a hivatalos weboldalon vagy valamelyik kereskedési portálon. A hivatalos példány megvásárlásával arra ösztönzi a fejlesztőket, hogy továbbra is új, kiváló minőségű játékokat adjanak ki.

Kezdj el játszani most, és ne hagyd, hogy a féktelen békák elfoglalják az egész világot!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more