Könyvjelzők

Tales of Solaris

Alternatív nevek: Tales of Solaris

Játék Tales of Solaris ötvözi a legjobb minőségű RPG játék készült klasszikus árnyalatokat anime. Világos, gazdag grafika és szórakoztató történet vonzza, akkor mi ravasz, már vonzza a sok játékosok a világ minden tájáról. Rendszeresen hatalmas mennyiségű információt a játék a fórumokon és frissített oldalak szociális hálózatok, ahol a projekt résztvevői aktívan tárgyalunk trendek és jellemzői a játék.

Tales of Solaris interneten segít mozog a mesés kontinensen, amely képes sikeresen együtt létezni mágia és a hatalom a gép. Azonban a bandák megpróbálják teljesíteni a baljós küldetést, és a puccs békés kontinensen. Ön lesz résztvevője a játékban Rend, a hozzá való csatlakozáskor példátlan háború és harc a helyreállítása a valós történelem. A célja, hogy vezesse ezt a Rend Mennyei kontinens egy új életet, és hogy segítsen neki nyitni egy új oldalt a korszak. De ez lesz az első, és később, amikor lehet kapni a lábát a nedves, a játék az ő barátaival képes rendet, ami sokkal erősebb és erősebb.

Ez egy online játék, de azért, mert azonnal meg kell szem előtt tartani, hogy a Tales of Solaris regisztrációs folyamat lesz szükség. Még az a tény, hogy jelenleg a vezetést a játék adaptációja a játék célja nem az angol nyelvű felhasználók számára, és minden információ bemutatásra angolul, még mindig nepomeshaet találja meg az összes sajátosságait nyomtatványok kitöltése, valamint a főbb jellemzői a játék.

Először a regisztrációs folyamatot, akkor kattintson a gombra "Játék indítása", amely található a bal felső sarokban a játék képernyőjén.

Látni fogja a speciális formája, töltés után ami indítható Tales of Solaris játszani. Meg kell, hogy adja meg a felhasználónevét és jelszavát, majd írjuk be a címet az elektronikus postafiók.

Is, ha azt szeretnénk, bármilyen új tagja a projekt nyilvántartásba az egyik megfelelő számlára a szociális hálózatok, a Facebook, a Google, a Yahoo vagy a Paypal, amely segít felgyorsítani a folyamatot.

Most a játék Tales of Solaris lesz még ennél is érdekesebb, mert a fejlesztők sem rögzített a hibák számát. És ma ebben a projektben új rendszert dinamikus csaták, nézni, hogy most már csak lihegve. A különböző játékmódot drasztikusan átalakítja a megszokott felületen a projekt. Mielőtt a játék, meg kell választani a játék szerver, és válassza ki az osztályt, és adjon egy nevet a karaktert.

Jelenleg Tales of Solaris ingyen játszhatsz ilyen karakterosztály:

Warrior.

Mag.

Sniper.

Sage.

Unit.

Priest.

És akkor képes lesz arra, hogy egy kisállat és hozd fel. Lehet választani több mint 150 faj háziállatok, amelyek mindegyike különbözik nem csak megjelenésében, hanem egy teljesen egyéni jellegű.

Menj a kaland! Mert most talál egy nagy szám a feladatok és küldetések. Meg kell leküzdeni sok akadályt, mielőtt sikerül.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more