Könyvjelzők

Beszélő Tom Hero Dash

Alternatív nevek:

A Talking Tom Hero Dash egy másik izgalmas játék a sorozatból, amely egy Tom nevű beszélő macskáról szól. Mindezek a játékok játszhatók mobil platformokon. A kiváló minőségű rajzfilm stílusú 3D grafika tetszeni fog a játékosoknak. A főszereplőnek és barátainak, valamint az egész játékvilágnak is profi színészek adnak hangot. A zene még a rossz hangulatot is javítja.

Ezúttal meg kell mentened a barátaidat, akiket alattomos mosómedvék raboltak el, és a szomszédos világokban rejtőztek el.

Mielőtt a Talking Tom Hero Dash játékkal játszol, válaszd ki a neked tetsző karaktert, és kezdd el üldözni.

  • Érmék gyűjtése útközben
  • Kikerülje az akadályokat és ugorja át az akadályokat
  • Támadj meg minden mosómedvét, amely megpróbál megállítani
  • Talált erősítők használata felgyorsíthatja vagy akár ideiglenes immunitást is szerezhet

Mindez igazán felejthetetlenné teszi a játékot. Minden új szint arra kényszerít, hogy mutasd meg minden találékonyságodat és villámgyors reakciódat az útvonal leküzdéséhez.

Minden útvonalnak megvannak a maga akadályai és új mosómedve ellenségei. Előfordulhat, hogy első alkalommal nem tudja befejezni. De ne aggódjon, megkapja az összes összegyűjtött érmét, és felfedezheti, mit készítettek a fejlesztők ezúttal. Használja mindezt arra, hogy javítsa pontszámát a következő próbálkozásain.

Fokozatosan felszabadíthatja barátait. Minél többen lesznek szabadon, annál könnyebb lesz játszani. Használd szupererejüket az előrelépésre és a többiek megmentésére.

A mosómedve könnyen mozog a világok között, és az üldözés során végig kell menned ezeken a helyeken.

A karakter kiválasztásán kívül személyre szabhatja a megjelenését.

Bővítse a ruhásszekrényt a megkeresett pénzzel, és válassza ki a főszereplő stílusát. Ehhez jobb, ha gyakrabban megy a boltba. Ott pénzért vagy játékpénzért vehetsz új ruhát kedvencednek. A választék frissül, és nagyon gyakran vannak kedvezmények. A játékban nincsenek olyan tárgyak, amelyek csak pénzért elérhetők. Mindent ingyen kaphat, ha akar. Miután elköltött egy kis pénzt, egy kicsit gyorsabban megkapja ezt a dolgot, és anyagilag megköszöni a fejlesztők kemény munkáját.

Próbáljon ki néhány napot kihagyni a játékból, hogy jutalmat kapjon a nevezésért. Az ünnepeken különösen értékes ajándékok várnak rád. Ezeken a napokon ezen felül részt vehet az erre a dátumra szánt versenyeken. Az ilyen versenyeken a díjak egyediek, és szinte lehetetlen máskor megnyerni őket. Játszhatsz helyben és más játékosokkal vagy akár barátaiddal is versenyezhetsz online.

Időnként ellenőrizze a játék frissítéseit. A frissítések során a fejlesztők új világokat nyitnak meg számodra sok szinten, és további tartalmakat adnak hozzá.

Talking Tom Hero Dash letöltése ingyenesen Android rendszeren, akkor követheti az oldalon található linket.

Telepítsd a játékot, hogy segíts a régi barátoknak legyőzni minden nehézséget, legyőzni a mosómedvéket, és újra szórakozni az egész társasággal!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more