Könyvjelzők

Beszélő Tom Time Rush

Alternatív nevek:
A

Talking Tom Time Rush egy játék mobil platformokra, amelyben találkozhatsz a világhírű beszélő macskával, Tomtal. A hihetetlen rajzfilm stílusú grafika minden játékosnak örömet okoz. Az ezzel a karakterrel játszó játékokban mindig kiváló a hang, és a zene senkit sem hagy közömbösen.

A játékban nemcsak Tommal találkozhatsz, hanem az összes barátjával is:

  • Angela
  • Henka
  • Ginger
  • Bekku

Jöjjön el velük egy izgalmas utazásra a varázslatos világokon keresztül.

Ez az esemény nem volt előre megtervezve, így sok meglepetést találsz benne.

A történet során egy baráti társaság megtalálja a Varázskaput. Egy váratlan esemény következtében drágakövek után kutatnak hihetetlen világokon keresztül egy kalandon.

Az utazás során a főszereplők üldözésekben vesznek részt, és új barátokkal találkoznak.

A játék elindítása előtt nem lesz felesleges egy oktatóanyagot elvégezni. A kezelőszervek itt nem bonyolultak, de ha először játszik ebben a műfajban, ez nem fog fájni.

A verseny előtt lehetőséged lesz kiválasztani bármelyik elválaszthatatlan barátodat, és leküzdeni vele a távot. Bármelyik karakter elérhető a játék első percétől, nem kell időt vesztegetni a feloldására, csak válassz, és kezdd el a Talking Tom Time Rush játékot.

Minden új világ különbözik a korábbiaktól. Mindenütt új ellenségek lesznek, akik megpróbálnak megállítani téged, és különböző típusú akadályok, mint amilyenekkel korábban találkoztál. Időbe fog telni az alkalmazkodás, ha első próbálkozásra nem érsz célba, csak mosolyogj, később biztosan sikerül.

Egyes esetekben a győzelem vagy vereség a helyes útvonalválasztástól függ. Válassza ki az elágazásoknál azt az irányt, amelyik a legjobban tetszik.

Gyűjtsön bónuszokat, amelyek lehetővé teszik a karakter szuperszonikus sebességének fejlesztését. A bónusz megfelelő időben történő felhasználásával még a vereséget is győzelemre fordíthatod.

Emellett speciális járműveket is használhat a gyorsítás érdekében.

Az állandó üldözések szórakoztatóak, de a karakterek megjelenésének megváltoztatása sem kevésbé izgalmas. Több száz különböző ruhát és ékszert kaphat az átjárás során. Kombináld tetszés szerint ezeket a ruhákat, és tedd egyedivé a karaktereket.

Játssz Tommal és csapatával, és nyerj napi és heti bejelentkezési nyereményeket.

Néha nézd meg a játékboltban. Ebben sok érdekességet találsz játékon belüli valutáért vagy valódi pénzért. Nem szükséges pénzt költeni, mindent, amit az üzlet kínálatában lát, több idő elköltésével ingyen megkaphat.

Az ünnepek alatt a játék a felismerhetetlenségig megváltozik. Vannak új útvonalak, sőt ünnepi világok, ahol hihetetlen nyeremények várnak rád, amelyeket máskor nem lehet megnyerni.

A

Talking Tom Time Rush ingyenesen letölthető Android rendszerre, ha követi az ezen az oldalon található hivatkozást.

Ha hiányzik az aranyos Tom és a barátai, feltétlenül telepítened kell ezt a játékot!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more