Könyvjelzők

Tank Future Force 2050

Alternatív nevek: Tank Future Force 2050

Game Tank Future Force 2050 tankok a jövőben.

If belefáradt a valóságos események elleni küzdelemre, figyelj a Tank Future Force 2050 for Android projektre, amelyet a stúdió Awesome Action Games fejlesztett ki. Ha belépsz a játék folyamatába, akkor időben szállítjuk, ha a páncélozott járművek jelentős változásokon mentek keresztül. Még mindig könnyű megtudni, de a kötélzet és a lehetőségek messzire haladtak, és egy tartály két ágyúval nem tűnik többé kíváncsiságnak.

Az önmagad érzi az innovációt, szükséged van a szabad Tank Future Force 2050 letöltésre. Ez már több mint 50 millió embert hozott létre, miután nemcsak a fő feladatokat sikerült átadni, hanem az időszakos kiadványokban szereplő új missziók megismerését. 62 M-os súlyú játék telepítéséhez Android-verzióra van szüksége. 1. Egy másik lehetőség a Tank Future Force 2050 letöltése számítógépre, és párhuzamos eseménysorok kialakítása.

Fantasztikus harcok.

Tanks, ők tankok, amelyek az ellenségüket keresik a hernyóikkal, majd bombázzák. Ki a sajátja, és aki idegen, egyszerűen megértette a gépek zászlóinak köszönhetően. A fentiek fölött egy életkortól függ, amiből világosan kiderül, hogy hány találatot fog viselni a páncél.

A Tank Future Force 2050 játék kifejlesztése a jövő eseményeit fejleszti, a fejlesztők szabadon elgondolják, hogy mennyi technológia fog változni. Kezdetben a harci egységek nem különösebben különböznek a modernektől, de ez csak az elején van. Ahogy kapsz egy bizonyos pénzösszeget, finomíthatsz minden részletet. Minden páncél, torony, ágyú, futómű, egyéb technikai felszerelés frissítés alatt áll. Ha alig ismeri fel a régi tulajdonságokat, az autó futurisztikusvá válik. Szintén vár Önre:

    Az hangáron töltött időt a tulajdonságok növelésének folyamatára, menj a csatatérre.

  • Quality grafika
  • Realistic soundtrack
  • Fényes speciális effektek
  • A terület szokatlan földrajza
  • Intuitív kontrollok
  • ellenségek kiválasztása
  • Hosszabb frissítések
Itt a legérdekesebb bontakozik ki, mert az ellenség minden szinten egyre több, és keményen cselekszenek.

Az Ön feladata, hogy nyomon kövesse mindenkit, és elpusztítsa, majd a misszió átkerül, és a jutalom megtalálja a hősét. Elég könnyű megtalálni az ellenséget, mert az érzékeny radaron piros pontok formájában van jelölve. Csak kövesse, ahol a következő ellenséges tartály elrejti, és lőni, sebezhető helyet találni. Néha gyakorlatilag szoros megközelítésre van szükség ahhoz, hogy a héj egy erős héjat lásson.

Menedzsment és helyszínek.

Tank A Future Force 2050 játék teljesen szabványos vezérlést kínál. A joystick bal sarkában a készülék mozgatásához, és a látómezőhöz, megközelítéshez és a tűzhez jobbra. Még akkor is, ha ez egy újdonság az Ön számára, egy kis edzés után könnyedén elsajátíthatod ezt a bölcsességet. A szépség, a mozgás nehézsége és a valósághűség akadályozza a webhelyet. Bezárják a horizontot, és nem engedik meg más emberek felszerelését. Ez segíteni fog abban, hogy elintézze a csapdát, mindazonáltal a legtöbbet, hogy kedves legyen valakivel, hogy egy kis egészséges paranoia nem fog fájni.

Tekintse meg egy kicsit a Donát is. Ahogy megérted, a szivattyúzás a játékban fontos szerepet játszik, és minden harci támadásnál, amikor az ellenséges tankok leütöttek, jutalmat kap. Mindenfajta fejlesztésre megy, de szabad módban, gyors és jelentős változások elérése nagyon nehéz. Ezután a bevételek a játékon belül kerülnek vásárlásra. Meg kell jegyezni, hogy a fejlesztők úgy döntöttek, hogy nem kapzsi, és meglehetősen elfogadható árakat 24,93-tól 1 258,47 UAH.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more