Könyvjelzők

Tanki Online

Alternatív nevek: Tanki online Tanki, tartályok online tankok, a tankok az online 2..

Tanki Online - a legnépszerűbb böngésző-dimenziós harcos. Tanki Online játék egyesíti az elemeket a klasszikus "tanchiki" korszak Dendy, a szórakozás és a dinamizmus a modern 3D-s akciófilm. Online játék Tanks Online nem igényelnek különleges követelmények a számítógéphez, és fut minden számítógép internet-hozzáféréssel.

Minimális rendszerkövetelmények:

 • Processzor: Intel Pentium II 450 MHz / AMD Athlon 600 MHz
 • Memória: 128 MB
 • Grafikus memória: 128 MB

Ajánlott:

 • Processzor 2 GHz-es
 • Memória: 1 GB
 • Grafikus memória: 128 MB


Tanki Online 2. 0 játék, hogy próbálja meg, hogy játsszon a nyilvántartásba vétel előtt és a regisztrációs magát a játékban Tanki Online gyors és érthetetlen .

Regisztráció Tanki Online a következő:

 • Be kell írni a nevet, amely alatt játszani
 • Válasszon egy jelszót és a jelszó sejt Replay
 • Nyomja meg a gombot a folytatáshoz, így Ön megerősíti, hogy elolvasta a szabályokat és feltételeket a játék, és egyetértek velük

A játék Tanki Online regisztráció teljesen ingyenes! Először játszanak a tartályokban, mint egy újonc, de akkor a rangsor növekedni fog bizonyos eredmények: elpusztítani az ellenséges tankok, elfog ellenség zászlók, kezelés és más szövetségesek Tanki Online játék, amelynek alapja a rendszer a katonai ranglétrán. Katonai soraiban kapnak a pontokat, annál nagyobb a rangja, annál erősebb tank. Lejátszás Tanki Online emelkedik a ranglétrán, akkor javíthatja a test a tartály, vásárol kiegészítő eszközök a háborús gépezet. Így kezdődik a játékot Tanki Online egyszerű toborozni, akkor emelkedik a rangot marsall.

 

A játékot online Tanks Online Meg kell élni a játékosok, így sokkal izgalmasabb. Önnek lehetősége van arra, hogy versenyezzenek, valamint együttműködik a többi játékossal és harci tesztelték magát az az elv, hogy "minden ember a maga" a módban Deathmatch, vagy csatlakozhat a csapathoz a Team Deathmatch, és a harc a zászlót Capture the zászló.

 

Közben tanki gyűjthet "bónusz", hogy esik az égből:

 • Crystals
 • Acceleration
 • Kit
 • Dual energia
 • Dupla védelem

Crystals - ez a játék valuta, lehet nyerni a csatában, vásárol, vagy kap, mint egy ajándék előfizető a játékot a barátaimnak. Gyorsulás segítségével gyorsan navigálhat az oldalon keresztül, és hogy elkerüljék a sztrájkot. Elsősegély készlet segít gyógyítani a tartály. Kettős energia teszi a fegyvert, erősebb, és a dupla védelmet teszi a tartály erősebb.

A kristály lehet kapni a garázsban a különböző fejlesztéseket, hogy a tartály (magas Calligonum, test, karok, festék tartály stb

A játék elérhető ilyen fegyverek

Smokey - ki minden újonnan felvett játékokat tartják a legjobb a párbaj csaták.

Lángszóró - támadni közelről, a tökéletes fegyver a tömegpusztító közelről, a hosszú sor, hogy egyszerűen használhatatlan

Twins - jó közepes hatótávolságú fegyverek do60 méter. Van sebességgel a tűz és a képesség, hogy lő le az ellenséges látvány.

Rail - a legnépszerűbb fegyver hosszú távú, amely nagy kárt, és a képessége, átható ütés leüt a látvány egy mozgó tank.

Isis - Ez egy veszélyes közelharci fegyver a 15 méter, amely felhasználja az élet, amikor a támadó az ellenfél az ő hasznosításra.

Thunder - fegyver elleni küzdelem a közeli közepes hatótávolságú. Magas aránya a tűz, tisztességes károkat és azt is tudja támadni több ellenfél. vereséget.

Freeze - fegyverek alkalmas rövid hatótávolság akár 20 méter. Ez egy speciális lángszóró az a hatása, a fagyasztás.

Ricochet - fegyver elleni küzdelem minden távolság akár 80 méter. Magas aránya, és a hatása a "ugrál".

 

Tanks Online játék érdekes, változatos helyszíneken a szabadban, hogy a komplex terület különböző felvonók, kerítések, stb A játékban van egy tábla című "List of csata", amelyben láthatjuk a nevét, a csata, a résztvevők száma, írja a helyen. És azt is, a doboz a jobb oldalon további információt a csatát. Fontos, hogy a játék az online Tanki Online bevezetése betartunk bizonyos taktika, hogy megmutassa ravaszság és találékonyság, hogy kitaláljon különböző csapdák az ellenfelek. Játék Tanki Online nagyon érdekes és izgalmas, ahogy a játék lehetővé teszi a csatában, hogy beszélgetni más tagjai a csata, és új barátokat.

 

Ha Tanki online játék következetesen, akkor gyorsabban kap a magas rangú és vált a vezető szerepet a többi játékos. Így kap a harcot!

Online Tanks - ez a játék, amit soha nem fog unatkozni, és harcolni fog éjjel-nappal!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more