Könyvjelzők

Tanks Ground War

Alternatív nevek: Tanks Ground War

Játék Tanks Ground War - ingyenes multiplayer böngésző alapú stratégiai háborús téma, az eseményeket, hogy bontakozik ki reális háromdimenziós játék világában. Project Developer - kínai vállalat Changyou, a kiadó cselekmények - Mail. ru Group. A termék alapja egy modern motor egység, hogy a hangok nagyon ígéretes. Ön szállítják a harctereken, és kezelése a különböző modellek tartályok, vesz részt aktív ellenségeskedést. Tele van a dinamikus verseny a szereplők között kell majd ízlés szerint mind a kezdő felhasználók számára, és azok, akik már kipróbálták a virtuális térben túl. Megnyerni a bajnokságot az őrület, akkor a hatalmas harci gépek és fegyverarzenál mindenféle. Nagyon szép, hogy a berendezés valóban újra részletesen, és az, hogy javítani kell a tankok, hogy lesz az Ön rendelkezésére, így a játék még izgalmasabb. Mikor jelenik meg a csatatéren, nem csak ész nélkül lő egy ágyú, és átgondolni minden lépést, végre egy trükkös manőverek, és kiválasztani a leghatékonyabb taktika. A szociális interakció ad Ground War: Tanks Online különleges varázsa. Végtére is, a munka másokkal, hogy elérjék céljaikat - a művészet, és meg lehet tanulni ezt itt és most, a virtuális terek Tanks mail ru. Csatlakozás - és az összes szabadidejét tele lesz izgalommal!

Le kell tölteni egy hatalmas játék kliens hiányzik. Az ajtó megnyílik a fantasztikus világot Ground War: Tanks regisztráció. A projekt betöltődik a Friendster, a Facebook, a Facebook és Twitter . Ha még nem rendelkezik fiókkal az egyik ilyen a társadalmi hálózatok, így könnyű kijavítani. A regisztrációs folyamat bevezetése fontos információkat, mint például a felhasználó nevét, e-mail címet és a jelszót. Ehhez csak egyszer, hogy aztán újra és újra, hogy élvezze a kedvenc időtöltése.

Ground War: Tanks játszhat senkit. A lényeg, hogy a számítógép meg kell felelnie a minimális rendszerkövetelmények: Operációs rendszer A Windows XP SP2 / Server 2003 SP1 / Vista / 7/8 vagy ugyanaz linux , mac ; processzor Pentium 4. támogatja SSE 2, 200 MB szabad merevlemez-terület, és 512 MB RAM-mal. Miután elvégezte a PTA alkotók ígéretet be részletes listát a rendszer követelményeinek. De a félelem, hogy túl magas lesz, nem éri meg.

Tény, hogy a játék Ground War: Tanks egy régóta ismert rivális World of Tanks. Között ezeket a játékokat, sok a közös vonás. És mégis, a projekt nem nevezhető esztelen plágium, mert osztja számos olyan funkciót, amely érdekelheti a lakosság egy internetes szeszélyes. Csupa ádáz tartály harci művelet nem teszi lehetővé a felhasználók számára, hogy kihagyjon egy percet! Várom, hogy túrázás adrenalin PvP-csaták, valamint számos érdekes PvE-küldetések (add után PTA). A tömeges harcokban is részt vehet egyszerre 30 játékos. Érdemes megemlíteni, hogy a fejlesztők ígérete, hogy hamarosan biztosít a képesség, hogy egész klánok.

Lejátszás Ground War: Tanks akkor, vezetési könnyű, nehéz, közepes tankok, valamint a Szocialista Párt és az ACS. Idővel, a sorrend egy egész flotta harci járművek. Ahhoz, hogy használni őket hatékonyan meg kell tudni, nem csak A-tól Z-ig építőipari gépek (fegyver, torony, ház, alváz, motor, rádió, stb), de azt is tudja, hogy a szivattyú a fő paraméterek, amelyek magukban foglalják a Strength, Armor Corps, terhelhetőség, motorteljesítmény maximális sebesség, lövedék kárt, pontosság, hatótávolság a teljesítmény és a rádió, stb stb Jobb fáradhatatlanul szovjet páncélosok és a győztes végtelen véres csaták, akkor érzem magam, mint egy igazi hős, a Nagy Honvédő Háború!

Tanks Ground War - ez egy lehetőség, hogy megtapasztalják a grandiózus történelmi események, hogy megtapasztalják az érzéseket, annyira ismerős őseink. Nos, hol vagy, bátor szívvel? Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy felcsillan szabadidős foglalkozás annyira érdekes!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more