Könyvjelzők

Tanks Hősök

Alternatív nevek: Tanks Hősök

Tanks Heroes Online - stratégiai multiplayer játék epikus stílusban ingyenes modell. Ön szállítják a viharos napokban a második világháború, és képes lesz irányítani készülékek abban az időben. A gyönyörű, magas minőségű grafika, akkor ellenőrzött tartályok néz ki, mint a valódi. Elég gyakran slazhivaetsya érzésem, hogy minden, ami történik, tényleg igazi. Belevetette magát a játék hangulatát, akkor vegyen részt az aktív harci, folyamatosan telített élet, állandóan úgy érzi, hogy a veszély valahol a közelben. Kétségbeesetten elpusztítani az ellenséges tankok, valamint a környezetben! Ne engedje, hogy bárki elrejteni tőled, hadd reszketett a félelemtől gyűlölt rivális!

A fejlesztők a projekt Wolf Játékok . Be kell vallanom, hogy az alkalmazottak nem a legjobb. Az ötlet, bár nem rendelkeznek újdonság, de az alkotók képesek voltak, hogy úgy, hogy a történet, kiderült, hogy nem felesleges, hanem éppen ellenkezőleg, izgalmas és érdekes. Game Tanks Heroes telepített modern motor egysége 3 d . És ez egy plusz. A Tanks Heroes tud játszani szinte minden számítógépen, függetlenül attól, hogy milyen operációs rendszer van telepítve rá. A termékcsalád van töltve a böngészőben. Ezért felesleges bajok kizárt. Alacsony rendszer követelményeinek, dinamikus események, telítettség játék és képes kezelni a vas Szex - ez az, ami leginkább vonzza számos felhasználó számára.

Egyszerű regisztráció a játék Tanks Heroes elviszi a csodálatos világot. Miután megadta az összes szükséges információt a megfelelő mezőket a regisztrációs űrlap (login, jelszó, e-mail cím), akkor azonnal elkezd izgalmas játék. Továbbá, ha átmennek a Tanks Heroes regisztráció, visszatér a beavatottak is részt bármikor, miközben az előző eredményeket.

A kezdéshez gyorsan megtanulják a játék felület. Ez áll a következő részekből áll: hangárban (parkoló tartályok), üzlet (helyen vásárolni tartályok), profil (Info szinten folytatott csaták, győzelmek, tartályok megsemmisült, sérült, maximális pontszámot a harcot, míg a harc haláleset) lehetőségek (hang, képernyő felbontás, zene, grafikai minőség).

Játék Tanks Heroes háromféle módban. Válassza az alábbi módok Deathmatch, Capture the Flag és a felvétel az alap. Apropó, próbálja meg bekapcsolni az összes senki sem tiltja. Harcolj az ellenséges tankok mindig és mindenütt. Milyen helyet kíván történetesen, béke kell zárni! Hot események történnek ilyen helyeken:

- Location "hegyi tó": az egyik oldalon - az erdő, a másik - a hegyek, a közepén - a település. Harcok főként a faluban.

- Location "világítótorony": vannak bizonyos menedék falusi házak, csalitok, terep ráncok, és alapvetően meg kell várni, amíg az ellenfél kiugrik a dombos területen, amely a megosztott helyen.

Lejátszás Tanks Heroes fogja használni 24-tartályok, amelyeket a két vonal, amelyek az alapvető. Egyes modellek tartoznak a Szovjetunió, Németország és mások. De vannak tankok preium osztály nagyon erős ország, nevezetesen az Egyesült Államokban és Franciaországban. Minden tartály, amely a birtokában, szükség szivattyúzás. Azt is, hogy állandóan aggódnia fegyvereket. Szóval, ahogy ül a kormánynál kilátás, mint modellek BT-2, T-28, PzKpfw II, PzKpfw IV? Cool, nem igaz? Nos, ha többet szeretne, akkor szívesen vlazhivat igazi.

Ne feledje, hogy minden tartály az alábbi paraméterekkel rendelkezik: Az erő a tartály, torony, a motor, a sebesség torony, pisztoly, futómű és az ár. Mellesleg, a hosszabb ideig játszani, annál erősebb lesz a tank. Tartályok javíthatja segítségével pénzeszközök keresni játék közben. Minden győzelem hozza jutalom formájában az arany és ezüst. Töltöd a játék valuta saját belátása szerint.

Ne hagyja ki egy percet, hogy ne! Csatlakozz a szórakozás és élvezze a játékos közösség addiktív arcade! A játék nyújt sok emlékezetes pillanatokat! Készüljön fel a forgószél változó egymás után eseményeket! Van egy jó hangulat!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more