Könyvjelzők

Tanoth

Alternatív nevek: Tanoth

BiteFight Online - ingyenes böngészős multiplayer online fantasy játék. Úgy tűnik, hogy azért, mert a teljes drag ez a stílus egy hatalmas tömegű ember online játék Tanoth lesz egy gyűjtemény a sztereotípiák és elér valamit, az eredeti már nem lehetséges. De a fejlesztők igyekeznek módszeresen lebeszélni bennünket.

Vegyél részt a játékban Tanoth néhány percet vesz igénybe. Meg kell, hogy adja meg a fiók nevét, e-mail címét, és készen áll a játékra! Regisztrálj Tanoth és egyszerűség - egy plusz a kincstár a kellemes benyomások a projektről.

Igen, lehet, hogy azok, akik tölt elég időt a fantázia böngésző alapú játékokat is megjegyezte, a design a játék bizonyos hasonlóság a "kollégák" a műfaj, de ez a - nagyon felületesen. Zest, ami megtartja BiteFight online játék - a játék. És ő büszkélkedhet annak egyediségét.

És ezek a játékok kezdik húzza mindenkinek, aki unja a linearitás gyönyörű grafika.

Interfész hogy elénk Tanoth online játék, hanem szigorú és egyszerű. Semmi felesleges Tanoth, játszani, egyszerű és természetes látás - nyilván ez volt a fő hitvallása a tervezők. De a törekvés a történeteket, és a különböző feladatok, játékfejlesztők nem stinted. Itt csak egy csomó küldetések, minden sokkal érdekesebb a korábbi. Nos, hol anélkül, hogy egy kicsit a hatásvadászat rejlő összes fantasy játékok, és egy jó része az egészséges humor?

A játék vonzza a különböző kategóriákba tartozó játékosok. Szerelem pokorpet komplex feladatok felhalmozódó tapasztalatok és a jólét? Akkor itt! Ha inkább az utat a hatalom és a mottója - "győztes mindent visz", hogy csak az Ön számára kialakított harcrendszer, ahol lehet kapni, ha nyer egy erős fegyver, páncél és más drága kellemes élvezetek az élet lovag. De ez csak akkor, ha nyer. Loser is elveszíti szinte mindent ő.

Annak érdekében, hogy a játék az online BiteFight a legtöbbet hozza ki a folyamat, akkor a legjobb szán állatok: lovak, sárkányok, sőt ördögi ló. Ezek az asszisztensek segít messzire, csökkentve az idő, hogy túrázni. Nagy előnye - a legjobb hegyen, a menetidő csökken majdnem a felére. Ideje állomány rubin!

Egyébként kíváncsi vagyok, hogy mi ugyanezek rubin a Tanoti játék valuta is lehet vásárolni pénzért. Ez a lehetőség azoknak a játékosoknak, akik nem állnak készen, hogy kiad egy csomó időt a játékban, de nem akarod, hogy a folyamat az utazás egész kiterjedésű Tanoti maximális élvezet.

Általában, a játék csinál jó, minden benne van, hogy a hangsúly a játék elegendő időt és előkészítése a folyamat egy csomó móka. Ez teszi a játékot az online Tanoth órákon át.

Dragons, szép hölgyek, baljós elhagyott kastélyok, intrika és hidegvérű ellenségek - mindez talál minden kalandor hihetetlen fantasy világ játék Tanoth!

És még mindig keresi, hol menekülni az unalom és monotónia az élete? Regisztrálj és kezdj el játszani BiteFight - bizonyítják, hogy érdemes lesz a leghíresebb lovag a királyság!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more