Könyvjelzők

Tastyland

Alternatív nevek:
A

Tastyland egy fúziós kirakós játék mobil platformokra. A grafika színes, játék közben az a benyomásunk támad, mintha rajzfilmet néznénk. A zene szórakoztató légkört teremt a játékban, és minden játszható karakter jól hangzik.

2048-ban a tündérek városát erős varázslat érte, ennek következtében a város és minden lakója jégbe fagyott. El kell távolítanod az átkot a tündérek életre keltésével, és segítened kell a tündérlényeknek új otthont találni.

Szerencsére hatalmas fúziós varázserő áll a rendelkezésére!

Ez nem fog megtörténni azonnal. Lépésről lépésre kell majd újrateremteni az elveszett világot és lakóit.

  • Fedezze fel a környező területeket, és oszlassa el az átokot, bárhová is megy
  • Szerezzen forrásokat a gonosz varázslatok megtöréséhez szükséges eszközök létrehozásához
  • Az elveszett szerkezetek helyreállítása
  • Csatlakozz a darabokhoz, hogy életre keltsd a tündéreket
  • Építsd újjá a várost, és tedd jobbá és szebbé, mint amilyen a varázslat elvetése előtt volt

Minden cselekedetet követve életre keltheted az ellenséges mágia által elaltatta világot, és olyanná varázsolhatod, amilyenre szeretnéd.

A feladat nem könnyű, és sok időbe telik a végrehajtása. Egyedül ez a feladat lehetetlen, de ahogy haladsz előre, egyre több asszisztensed lesz, ha kiábrándítod őket.

Keresse meg egyedi városdizájnját. Próbálja meg elérni, hogy új házuk lakói jobban éljenek, mint korábban.

Össze össze a tündéreket, hogy erősebb lényeket szerezzen, amelyek erősebb képességekkel és tehetségekkel rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy segíthetnek gyorsabban helyreállítani a fagyos világot.

A játékban több mint 200 lényt kombinálhatsz. A több mint 600 egyesítendő elem lehetővé teszi, hogy bármilyen tárgyat és dekorációt készítsen városának.

A rengeteg feladat nem engedi unatkozni a Tastyland játék közben. Több mint 300 szint vár rád. Minden következő feladat egy kicsit nehezebb lesz végrehajtani, mint az előző, de ez lehetővé teszi összetettebb objektumok újraalkotását.

Próbálj meg minden nap bejelentkezni a játékba, és ezért napi és heti bejelentkezési nyereményeket kapsz.

A játékon belüli áruház naponta többször frissíti a készletét. Lehetősége lesz a városi feladatokhoz és dekorációkhoz szükséges tárgyakat vásárolni játékbeli valutáért és valódi pénzért. Gyakran bőkezű árengedménnyel árulnak dolgokat. Ez általában a szezonális ünnepek alatt történik. De ilyen napokon nem csak a bolti kedvezmények fognak örömet okozni. Ünnepi rendezvényeken való részvétellel díjakat nyerhet. Próbáljon több időt szánni a játékra, mert más napokon nem lesz lehetőség ilyen nyeremények átvételére.

Ne felejtse el ellenőrizni a játékfrissítéseket. A fejlesztők nagyszámú lakossal és új területekkel egészítik ki a varázslatos világot.

A

Tastyland ingyenesen letölthető Android rendszeren az oldalon található hivatkozásra kattintva.

Kezdje el a játékot most, és ébressze fel a tündérek világát az örök álomból, javítva azt minden lakó kényelme érdekében!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more