Könyvjelzők

Tauri Világ

Alternatív nevek: Tauri Világ

Aeria Games, kiadta az új nevű böngésző Tauri világ játék. A sci-fi valós idejű stratégiai játék egy böngésző, amely egy egyedi vizuális hatások alapján rajzok Leonardo da Vinci.

TAURI játék történetét meséli el az új házat, amely létrehozta az emberiség. Ön fog játszani a Tauri világban, és részt vesz az építési, bővítési és növeli a méretét és erejét a kolóniák a szigeten. A játékosok az infrastruktúra fejlesztésében a szigeten, akkor bővíteni, és költözik új helyre a fejlett technológiák, mint a gyarmatosítás hajókat. Ha a játékosok képesek kezelni a források és területek bölcsen, akkor lehet menni a háborúba, és új földeket meghódítani Tauri világ online.

Lejátszás előtt Tauri World, ellenőrizze, hogy a számítógép megfelel a rendszer követelményeinek, mint például: frekvencia processzor - 2 GHz, 1 GB RAM, videokártya - 128MB. Tauri világ regisztráció nem kell sok időt és egyszerű:

1. A főoldalon, hozzon létre egy login,

2.. Adjon meg egy biztonságos jelszót,

5. Válassza az "Enter".

Tauri világ játék számos funkciót kínál.

Először is, a játék egy kiterjedt rendszert TAURI épületek és járművek. Meg lehet kezdeni, hogy hozzon létre a különböző épületek, bővítése és több mint 20 különböző hajók, lehetővé teszi a játékosoknak, hogy kémkedjen, gyarmatosítani, vagy indítsa el a háborút.

Másodszor: a játék egy TAURI kereskedelmi stratégiáját. Gondosan megtervezett kereskedési stratégia lehet gyorsítani a sebességet a hazai gazdasági fejlődés és támogatják a szövetségesek a kereskedelmi szereplők vagy aukciókon.

Harmadszor, Tauri World Online kiterjedt harcrendszer. Meg tartoznak a különböző technológiák könnyedén befolyásolhatja során a háború egészét érintő, a hősök, egységek, a támadás és a védelem paramétereit.

Játék TAURI, ami történik valós időben, egy online játék egy fejlett rendszer a függőség és a többrétegű szerkezet. A Tauri World Online megtalálható mintegy 20 típusú épületek különböző védelmi rendszerek, repülő repülőgépek és földi egységek - összesen 25 típusú épületek fejlesztettek.

Unique gyarmatosítás Tauri World Online jött létre szándékosan, így a játékosok a lehetőséget, hogy oldja meg a bolygók, köztük a nyolc szigetek birtokában az egyes bolygók. Szűrheti a bolygó és a szektor Tauri világ az interneten, ahol szeretnénk élni.

Eredetileg, a fő cél a játék Tauri világ online, hogy dolgozzon egy kiválasztott bolygók. Egy idő után, ha kap egy szinttel feljebb, a gyarmatosítás más bolygók lehetetlen lenne.

Platform Tauri világ játék egy a sok úti cél, amelyre törekszünk. A rendszer segítségével a platform lesz képes mozgatni zökkenőmentesen a szigetek között. Tugs játék TAURI használják a gyors szállítás más hajókat. A platform is építeni egy űrhajó gyarmatosítani egy új bolygót, és teleportálni hajók nagy sebességű (az idő néhány másodperc).

Biztonsági indikátor terén Tauri World Online lehet beállítani a védelmi erejét a területen. Ne feledje, hogy a védő mező véd meg többször.

Fogja kezelni a sziget a Tauri világ játék. Azt is nézni, és kém az ellenség, és ossza meg a szövetséges flották szigeteken. Tauri világtérképen az interneten, látni fogja a fejlettségi fokát, a sziget, ellenőrizze a tevékenységét egy adott játékos, vagy a sérült területeket a szigetek körül a hadiállapot. Használhatja a csillagot a bal oldalon a képernyő, hogy mozgassa a térképet Tauri World Online.

Hősök és bónuszok egyszerűsítése Tauri világ játék. Köszönöm, prémiumok és néhány hősök, gyorsan, hatékonyan és olcsón termelnek technológia egységek.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more