Könyvjelzők

Secret City

Alternatív nevek: Secret City

Ghost Town Online - belföldi Browser MMORPG, amely kifejlesztett egy fantasztikus eseményt. Projektje Gaijin Entertainment - egy multiplayer szerepjáték játék, után létrehozott sorozat népszerű könyvek Vadim Panov. Nyitás a felhasználók a világ tele van izgalmas kalandok, izgalmas PvP és PvE csaták megdöbbentő utazás, az eredeti küldetéseket és más kellemes meglepetés. Akciójáték alakult Moszkvában. Itt van, hogy van egy titkos város, ahol szembe egymással Nagy Házak. Ebben a városban voltak azok, akik egykor uralta a világot. Nem meglepő, hogy a hatalomvágy, és vezeti őket az új helyre. A lakosok mesés földeket inkább legyőzni az ellenfelek, és bizonyítja, hogy a társadalom, hogy megérdemlik, hogy uralkodók. Azonban nem mindenki hivatott, de véres összecsapások nincs vége szélét. Kezdett játszani Secret City, akkor meg kell harcolni a túlélés és állandóan aggódni a fejlődését. Végül is, csak az erős karakter élvezze a valós hatalom. Hajrá! Minden a kezedben van!

Le kell tölteni Secret City, hogy a lehetőséget, hogy bármikor belevetette magát a kedvenc szórakoztató. Ez akkor lesz lehetséges, miután a fiók létrehozása. Secret City év - valójában, hozzanak létre egy egyedi jellegét. Miután kiválasztotta a személyazonosságát a néhány ház, a kívánt emelet, specializáció. Amellett, hogy ebben a formában kell kitölteni az olyan területeken: e-mail cím, név, jelszó, ismételje meg a jelszót. A megnyomja a "Play" támasztja szabályok betartása a játék. Most, akkor részt vehet a harc a hatalomért egy titokzatos univerzum, feltéve, hogy van internet kapcsolat és egy szabványos böngésző. Computer illik átlagos konfiguráció, mert a rendszer követelményeinek teljes mértékben magas.

, Mielőtt a választás, meg kell, hogy megismerjék a lakosság a virtuális térben. A Nav, Chud, az emberi lények és a főre. Ön tud játszani Rejtély város részeként, bármilyen típusú automata.

- Nava ("kritoviki") képes csap be kétszer az erő. A uralkodó herceg képzett beosztottak rendelni. Ebben a tekintetben, Nava lelkiismeretes elég. By the way, életük igen nagy népszerűségnek örvend. Ölj Nawa senki sem lehet megúszni.

- Chudy ("tank") - ez az igazi lovagok. Ez nyilvánvaló a ruhákat, viselkedése, jellege. Vezetőjük választja a magasabb élet mágusok Order. Utalt arra, hogy a nagymester.

- Az emberi lények ("uvorotchiki") - uvorotlivye lény, ami nagyon nehéz, hogy a kárt. A matriarchátus uralkodik. A férfiak inkább eltávolítják a politikai kérdéseket.

- Chela ("generalista") köthet bármely faji klán. A Green House hűbéres energia megvásárlása jól esik. Lehetőségek ezek az emberi mágusok is irigylem.

Megjegyzendő, hogy bárki is vagy, kell fejleszteni az azonos jellemzőkkel, amelyek felruházva összes nagy házak. A játékot Titkos város van, szivattyúzás egészséget, erőt, Anger, Ügyességi, Bátorság, szakértelem. Van is egy szabad Honor pontok és pontok. Összefoglalva az eredményeket az összes jellemző látod, milyen helyet alkalmazása a minősítés. A magasabb számok - minél közelebb van a csúcsra!

Szóval, lehet kapni mindent, amire szüksége van, van egy bolt. Secret City játék széles választékát kínálja a különböző dolgokat. Például a fogyasztási cikkek, a dolgok a berendezések, fegyverek, ékszerek és ajándékok. Külön kategória étel fenntartásához szükséges a vitalitás és elveszett az egészség.

Ahogy a harcok a játékban kap egy állandó helyet, a rendszer többféle PvP csaták. Ez a párbaj, csoport, kaotikus csaták és a Fight Club. Csatlakozz a harcot nem lehet csak a többi játékossal. Neked kell vadászni szörnyek, amelyek nem kevésbé veszélyes ellenfelek. De a történet a játék nem csak a véres leszámolás. Feladatok különböző témákban nem fog unatkozni egy percig!

Érdemes megemlíteni, hogy a könnyű mozgás a játékban van egy részletes térkép. Ne feledje, hogy, hogy gyorsítsa fel a mozgalom egyik helyről a másikra, a Secret City Online játék használatát javasolja ajándékot az ugyanabban a boltban. Tulajdonosai prémium számlák ugyanezt a lehetőséget, valamint néhány egyéb juttatások.

Siess, hogy belevetette magát a világ hihetetlen események! Ügyeljen arra, hogy nyersz a játékot, az első pillanatban! Sok szerencsét!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more