Könyvjelzők

TDP4 Team Battle Online

Alternatív nevek: TDP4 Team Battle Online

TDP4: Team Battle Online - egy ingyenes böngésző alapú multiplayer dinamikus shooter. A játék egy klasszikus shooter játék, amely megköveteli a játékosok kell csoportosítani a közös feladatokat. A résztvevők konvergálnak nagy csaták a véres csaták, és próbálja minden eszközzel, hogy megnyerje a hőn áhított győzelmet. Gyors válasz, bátorság, aktivitás és a hatalom a fegyverek döntő, hogy segítse a csapat elérje célját. Általában a TDP 4. Team Battle játék képes kielégíteni az igényeit minden felhasználónak, hiszen nem kevesebb, mint három különböző módban: egyetlen csapat, és a küldetést. Ismerje meg a legjobban, és úgy érzi, az adrenalin emelkedik minden alkalommal vért előre az új veszélyek! Gyerünk! Hidd el, hogy Ön képes lesz a legjobb a legjobb!

TDP 4. Team Battle a nyilvántartás belép a megfelelő sorban következő információkat: e-mail cím, jelszó, szerver kiválasztása. Aztán nyomja meg a "Play Now", és szállítják át a világ tele van felejthetetlen kalandok. Örülök, hogy a játék TDP 4. Team Battle elérhető az érdeklődők. Rendszer követelmények nem félnek az égig, így élvezheti a játék, és egy számítógép átlagos konfigurációt. A legfontosabb dolog -, hogy csatlakozni az internethez, és, természetesen, a modern böngésző.

Indítása TDP 4. Team Battle játszani, akkor bizonyára próbálja ki minden módban. Tehát Kínálunk

- "Deadly Game" (egy ellen, meg kell harcolni minden oldalon)

- "Deadly Game Team" (csak játszani, kék és piros csapat - a választás az Öné)

- "Capture in" (A csapat kap pontok koordinátáit az ellenséges zászlók, és próbálja megragadni őket.)

Jelenléte háromféle csaták teszi a játék még izgalmasabb, mert amint lehet unatkozni gond nélkül megy a másik. Akkor miért sorvad unatkozni a szabadidő, ha van egy esélyt, annyira gazdag, hogy eltöltsenek egy kis időt?

Játék TDP 4 lehetővé teszi, hogy pénzt keres forrásokat, hogy tapasztalatokat szerezzenek és érmék kincs pontok csapat, és folyamatosan a szivattyú a hős. Meg kell mondani az érmek, keresni, hogy bár nehéz, de nagyon is valóságos. De minden érmet adott kiegészítő megjegyzések. Azt is javítja a fegyvereket, így erősebb és valóban halálos. Mellesleg van egy különleges bolt, ahol lehet választani, amit akarsz, csak azért, hogy az eszközöket, fizetni a vágyak. Sőt, a fegyverarzenál a játék elég változatos. Ön képes lesz arra, hogy kihasználják a nagyon multimódusú fegyvereket. Tehát vásárolni hűvös felszerelést és a show gyűlölt ellenség, mit lehet csinálni! By the way, rivális lesz, mint a számítógép által generált karakterek és valódi játékosok.

Ezen kívül az új szinteket mutatja be a lehetőséget, hogy megszerezzék hasznos elemeket a korábban megközelíthetetlen, így még mindig lehet javítani paraméterek, mint a pontosság, a védelem, az egészségügy, a robbanékonyság, hatalom, szerencse, stb Nos, ha végül úgy döntött, hogy javasolják az szövetségesei, várjuk, hogy csatlakozzon a klán. Együttműködés más nick szélesíti a lehetőségeket. Sok a teendő, de van ideje, hogy fordítson figyelmet a sokoldalú játék - és minden rendben megy, valamint a lehetséges!

Minősítési rendszer TDP 4. Team Battle Online nem engedi pihenni. A szellem a verseny csak előny! Aki nem akarja, hogy megnyerjük a bajnokságot? Ne vesztegesse az időt hiába ugyanaz! Az utat a hírnév kezdheti most!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more